Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Джоли пратила детектив по петите на Брад

"Историите с щастлив край са просто истории, които още не са свършили." Тази реплика от вече поостарелия филм "Господин и госпожа Смит" стана особено актуална, след като Анджелина Джоли поиска развод от съпруга си Брад Пит.

Двамата се запознават именно на снимачната площадка на "Господин и госпожа Смит", женени са от четири години, но са заедно от 11, а решението Джоли да остави Пит дойде като гръм от ясно небе и шокира всички фенове, които вярваха във вечната им любов.

Като причина за развода в иска, който Анджелина е подала, са посочени "непреодолимите различия", които има помежду им. Тя претендира и за пълно попечителство над всичките им шест деца. Както се и очакваше, Джоли запази мълчание относно развода, но позволи на говорителите си да се изкажат вместо нея: "Решението беше взето за доброто на семейството. Тя няма да коментира и желае да им бъде осигурено достатъчно лично пространство от медиите".

Брад Пит от своя страна не запази пълно мълчание. Неговите думи бяха оскъдни, но достатъчни, за да се разбере, че може би и той не е очаквал подобен развой на събитията. "Много съм натъжен от случващото се, но сега най-важното е да направим всичко най-добро за децата си", каза актьорът и добави "Учтиво моля пресата да ни предостави нужното пространство през тези дни, изпълнени с трудности."

Разпадът на брака на Бранджелина, както е медийното име на двойката, беше изненада и за близките им приятели: "Този развод е абсолютен шок. Те определено прекараха доста време разделени тази година, но това все още е шок. Съвсем наскоро дори празнуваха годишнината от сватбата си." Друг техен близък приятел - Джордж Клуни, който участва с Пит в "Бандата на Оушън", бе хванат абсолюто неподготвен и не успя да скрие изненадата от лицето си. На въпроса, зададен от папарак, как се чувства относно раздялата Клуни ококори очи и каза "Не знаех. Това е много тъжно." Певицата Адел пък определи разпада на Бранджелина като "Края на една ера".

Самата актриса бе споделила преди време пред елитното издание в. "Телеграф", че двамата с Брад “ще останат заедно независимо какво се случва”, но още тогава потвърди, че между тях има проблеми: "Нека да бъда ясна: ние имаме спорове и проблеми като всяка друга двойка. Има дни, в които се докарваме до ръба на лудостта и понякога се нуждаем от малко лично пространство."

Децата на двойката може би стоят в основата на раздялата. Според анонимни източници, трета страна в отношенията на актьорите няма, а причината за решението на Джоли е различията в начина на отглеждане на децата. Методите, които Брад прилагал, дълбоко я разстройвали. Непотвърдена версия е, че

Пит проявявал системен тормоз и имал проблеми с гнева, които били засилване от постоянното му пушене на трева и приемането на големи количества алкохол. Спекулации има и с това, че актрисата е пратила детектив по петите на любимия си, който го е хванал в изневяра.

Последната снимка направена на Бранджелина е в кафене през юли, а като дата на раздялата в документа е посочен 15 септември. Адвокат на Анджелина е Лаура Васер, която помогна на актрисата да се раздели с предишния си съпруг Били Боб Тортон. Лаура наскоро се зае и със скандалното дело между Джони Деп и моделката Амбър Харт.

Брад Пит и Анджелина Джоли бяха една от най-обсъжданите холивудски двойки. Те впечатляваха всички не само с перфектния си външен вид, но и с чудесната си работа по своите филми и благотворителни организации. Когато двамата се срещат, Пит все още е женен за актрисата Дженифър Анистън, но злите езици твърдят, че Брад поискал развод от Анистън заради тайна афера с Анджелина. Джоли от своя страна твърди пред модната библия "Воуг", че по това време те са били само "много, много добри приятели".

Сватбата на Бранджелина преди няколко години разтопи сърцата на всички, които зърнаха прекрасната рокля на Анджелина, изрисувана от нейните шест деца. Тайната церемония пък се състоя толкова късно след запознаството им, защото двойката си беше обещала, че няма да се ожени, преди да бъдат позволени еднополовите бракове.