Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Tочно преди една година излезе тринадесетият му студиен албум Get Up и именно той го довете точно след година в България. Легендарният Брайън Адамс ще стъпи на родната сцена и ще взриви “Арена Армеец” както с новите си парчета, така и със старите си хитове.

Бил е номер едно в над 40 държави, удостоен е с Ордена на Канада, въведен е в Канадската зала на славата и има звезда на Канадската алея на славата, както и на тази в Холивуд. Печелил е "Грами", номиниран е три пъти за “Оскар” и веднъж за “Златен глобус”. Адамс е музикант с кариера, за която повечето хора биха завидели.

Първият му албум излиза през 1980 г. Носи неговото име и огромна доза късмет, защото следващите му работи жънат още по-голям успех. През 1984 г. албумът “Reckless” го изстрелва на върха, достигайки №1 в класациите по цял свят. Шест песни от него стават хитове, сред които са и класиките “Run To You”, “Summer of ’69” и “Heaven”. Парчета, които се въртят непрестанно и до днес.

Десет години по-късно излиза “Waking Up The Neighbours” и чупи всички рекорди. Хитът “Everything I Do” (I Do It For You) не слиза от върха на класациите в Англия цели 16 седмици и продава над пет милиона копия в САЩ.

Най-новото, с което Брайън Адамс идва в София - албумът му Get up е колаборация с близкия му приятел и вокал на ELO - Джеф Лин и дългогодишния му сътрудник Джим Валънс. За Брайън тавата е "мечта, която е станала реалност". Работата с Джеф изкарала всичко най-добро от него. Навярно ще даде и максимума от себе си на сцената на “Арена Армеец” на 11 октомври.