Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ВЕСЕЛБА: Гара и приятелчетата му почти не пропускат големите купони в дискотеката.
ВЕСЕЛБА: Гара и приятелчетата му почти не пропускат големите купони в дискотеката.

  Звездата на Левски Гара Дембеле, когото още през август "168 часа" излови пиян в дискотека в центъра, е бил арестуван. Поводът е, че е бил спипан да кара кола в нетрезво състояние.
Французинът е бил спрян в 3.30 часа в Студентски град за рутинна проверка на документите. Взетата алкохолна проба е показала 1,64 промила.

 

Пие, пее и танцува

 НОВАТА звезда на "Левски" Гара Дембеле беше спипан от "168 часа"  през август да пие, пее и танцува в четири през нощта в петък срещу събота. Любимецът на "сините" фенове първо добре си подложи с марково уиски в компанията на двама свои чернокожи авери и точно в 2,30 се изсипа с тайфата в дискотека "Шугър". Собственик на заведението е Венци от група "Ъпсурт", а дискотеката е много популярна сред феновете на рапа. Явно примамен от готините "черни" парчета, Гара и приятелчетата му почти не пропускат големите купони в "Шугър". В петък през нощта отбелязалият победния гол във вратата на ЦСКА нападател забива още едно страхотно попадение. В бара го очаква страхотна мацка.
В обятията му потъва професионалната танцьорка от шоуто "ВИП денс" Лили Величкова. Лили се прочу докато се вихреше на дансинга с Милен Цветков в риалити шоуто "ВИП денс". Двамата с Лили направиха няколко страхотни танца и сладката брюнетка се хареса много на зрителите. Лили явно няма нищо против да бъде ухажвана от най-известния в момента футболист, подвизаващ се в скучното ни футболно първенство. Двамата се прегръщат страстно, а Гара обсипва с целувки врата на новата си любима. Около футболиста на почетно разстояние са се наредили няколко охранители на заведението, за да пазят перлата на "Левски" от евентуални провокации. Провокатори няма. Дори и да има фенове на ЦСКА, те явно не могат да разпознаят страховития таран, който е мачкал като валяк "червените" защитници. Дембеле е оставен на спокойствие да гуляе, докато все още може да се държи на краката си. Шефовете на тима от Герена със сигурност си нямат ни най-малка представа как точно се забавлява техният най-ценен футболист.
Дембеле идва в София със славата на ненадминат купонджия. На тренировките той се раздава от сърце. В мачовете тича като побеснял, но сутрин все се появява на Герена с подпухнали очи. Съотборниците му започват да се чудят какви ги върши снажният нападател, че на всяка сутрешна тренировка прилича на пребито куче. За да избягнат евентуален скандал в стила на предишния най-велик пияч в отбора Юсуф Рабех, шефовете решават да вземат мерки. Гара подписва декларация, че ще спазва спортния режим и няма да прави опити да изпие всичкия наличен алкохол в столицата. На Герена се говори, че директорът Георги Иванов дори е решил да сложи "опашка" на Дембеле - служител на клуба, който да го следи на всяка крачка. Вземат се мерки и за успокояване на обстановката вътре в тима, и сред феновете. Измислена е трагикомична легенда за лошия външен вид на Гара в десет сутринта. На ресорните журналисти е разказана тъжната история, че Гара в действителност е футболен страдалец. Според версията Дембеле е дюстабан. Повечето фенове на "сините" веднага започват да гледат със съчувствие играча, който по време на мач се изморява двойно повече от останалите футболисти с нормални крака. По-старите привърженици припомнят, че едно време са освобождавали от казарма заради плоско стъпало. Твърди се, че Гара толкова се уморява в мачовете, че след това му трябва дълго време, за да възстанови силите си. Затова и сутрин изглежда в толкова окаяно физическо и психическо състояние.
Поне в четири сутринта в дискотека "Шугър" Дембеле не изглежда да страда от плоскостъпието си. Той е истинска звезда на дансинга. Заедно с двамата си приятели нападателят на "сините" пробва какви ли не сложни рападжийски номера. Със сигурност на лекаря на "Левски" би му се изправила косата, ако имаше възможност да види буйните танци на Гара, които могат да му костват сериозна контузия. На снажния играч не му пука, че може да разтегне сухожилие. Той идва яко почерпен в "Шугър" и доста сериозно се клатушка, докато се разхожда из тълпата. Верните му другари разбутват посетителите, за да може Гара да мине като на парад през цялото заведение. Малко след четири алкохолът явно си казва думата и на Дембеле му писва да стои. Той поглежда огромния си бял часовник и решава, че е  дошло време да си потърси други забавления. Навън приятелите му го настаняват в такси. Три минути по-късно танцьорката Лили Величкова заедно с красива руса приятелка също се измъкват от дискотеката. Двете гърли скачат в таксито на Дембеле и колата отпрашва в неизвестна посока. За късмет на Гара на следващия ден той има късна тренировка и това му позволява да се понаспи след тежката нощ с много пиене, танци и знойни мацки.

Гунди също дюстабан

ЛЕГЕНДАРНАТА деветка на "Левски" Георги Аспарухов-Гунди също е бил дюстабанлия.
Гунди пронизва вратата на ЦСКА години преди Гара Дембеле, за когото се твърди, че страда от същия медицински проблем, който тормози "армейците". Според слуховете Аспарухов бил на крачка от договор с ЦСКА преди да отиде при "сините", но именно нестандартните му ходила провалили трансфера.
Така започва легендарната кариера на Гунди на "Герена".
Георги Аспарухов се превръща в най-обичания футболист, обличал синята фланелка. Това, че е дюстабанлия, изобщо не му пречи да бележи голове в противниковите врати.
Някои от най-великите треньори от 60-те години го признават за централен нападател от световна класа. Искан е от грандове в Италия и Испания, но по това време БКП не позволява на футболистите да играят в чужбина.

Уейн Рууни пикае на улицата

ГОЛМАЙСТОРЪТ Уейн Рууни е влязъл в черния списък на треньора Алекс Фергюсън, след като бе засечен от папараци да се весели до сутринта с приятели, пише в."Сън".
Любимецът на Англия бе заснет да пуши, пие и пее по улиците. Рууни спира купона само за да се облекчи на тротоара, разказва вестникът.
Купоните не се отразиха на нападателя.В първия важен двубой за сезона за трофея "Комюнити шийлд" срещу "Челси" Рууни асистира за първото попадение, а "Юнайтед" спечели с 3:1.

Легендарни запои в Пловдив

КРЪЧМАРИТЕ в Пловдив никога няма да простят на Коко Динев това, че продаде Гара Дембеле на "Левски". В това са категорични всички любители на нощния живот под тепетата.
За запоите на тъмнокожия французин още се носят легенди в града. Според местните разписанието на Гара Дембеле било да пие от неделя до четвъртък. В петък "почивал", ако в събота има мач. В такъв случай си вземал дажбата след двубоя. Това не му пречи да бележи важни голове за отбора си.
Гара демонстрирал високо самочувствие. Още преди да заиграе в "Левски" той се хвалел пред приятели, че ще стане новата звезда на "сините". Но не давал и дума да се изрече да спре с дискотеките. Дембеле бил убеден, че това не пречи на формата му.

Рабех тотално се пропи

"Левски" вече имат богат опит с футболисти, които се напиват до несвяст. Бившият бранител на "сините" Юсуф Рабех едва отърва затвора в България, след като ченгета на два пъти го хващаха да кара пиян като мотика.
В първия случай дори успя да се сбие с някакви таксиметрови шофьори и по чудо не беше пребит от тях. След това адвокат Батков реши да го продава, но където и да ходеше, Рабех прекарваше повече време в кръчмите, отколкото на тренировки. Причината футболистът да се напива като талпа всъщност са властните му родители, установи "168 часа". Те държели Рабех да се ожени за момиче, избрано от тях. Футболистът обаче обичал друга и лекувал нараненото си сърце с големи дози уиски и водка.

Сексуални тигри

ТЪМНОКОЖИТЕ играчи в България са известни с две неща - обичат да пият и не пропускат шанса да забият нова мацка.
Точно преди пет години в Стара Загора всички разговори се въртяха около оргиите на група африканци, които по принцип трябваше да играят футбол в "Берое".
Под липите се бяха събрали африканските футболисти Моке, Езе, Беконо и техните другари.
В Стара Загора историите за техните сексуални похождения  се носят от уста на уста. Млади, тъмнокожи и разгонени, футболистите обикаляха заведенията по цели нощи за нови и нови завоевания. Всичко това в крайна сметка провали спортните им кариери, но играчите със сигурност ще имат приятни спомени от престоя си в България. 

Клубът: Без Коментар

"Пишете каквото поискате. Във вас е перото, но никой от футболен клуб "Левски" няма да коментира отправените въпроси", любезно заяви пред "168 часа" пресаташето на "сините" Александър Касабов. Според него си има хора в отбора, които отговарят за спортния режим на футболистите, но те също нямам как да се изкажат относно нощните запои и купони на новия любимец на агитката Гара Дембеле. 
 
Фен е на Бети Пейдж

Голмайсторът на "Левски" Гара Дембеле е луд почитател на легендарната плейбойка Бети Пейдж. Тя нашумява зад океана, след като излиза в януарския брой на "Плейбой" през 1955 г, където е облечена единствено с калпака на дядо Коледа. Плакатът с въпросното изображение можеше да бъде видян в кабинката на почти всеки американски камион в средата на миналия век. През 2008 г. Бети почина на 85-годишна възраст, но най-верните й фенове като Гара Дембеле не са я забравили и до днес.  

Красивата Лили:
Дембеле ми е просто приятел

"Гара ми е просто приятел. Не сме гаджета, каквото и да сте видели отстрани", категорична беше красивата професионална състезателка по латино танци Лили Величкова. Тя и Гара се запознали в "Шугър" преди известно време и оттогава се виждат от време на време.
"Не съм си тръгнала с Гара. Не го знам накъде е поел . Прибрафх се заедно с моята приятелка", категорична беше Лили Величкова. Тя допълни, че в момента няма гадже.
"Известността на Гара не ме блазни. Не си избирам приятелите според славата и парите", заяви чаровната брюнетка.


ЧЕРНО И БЯЛО: Черния Гара по бели гащи.
ЧЕРНО И БЯЛО: Черния Гара по бели гащи.
Дембеле така се е увлякъл в танци с Лили, че не усети как му паднаха дънките и се видя бялото бельо.
Дембеле така се е увлякъл в танци с Лили, че не усети как му паднаха дънките и се видя бялото бельо.
Лили от "ВИП Денс": Дембеле ми е само приятел...
Лили от "ВИП Денс": Дембеле ми е само приятел...
Гара налита да целува Лили, а след това и говори перверзии на ушенце.
Гара налита да целува Лили, а след това и говори перверзии на ушенце.
СЪДБА: Георги Аспарухов - Гунди бил дюстабан.
СЪДБА: Георги Аспарухов - Гунди бил дюстабан.
БЕЗСРАМЕН: Рууни обича да се облекчава на тротоара, когато прекали с бирата.
БЕЗСРАМЕН: Рууни обича да се облекчава на тротоара, когато прекали с бирата.
КОТАРАЦИ: Вратарят Беконо (вдясно) и съотборник забиват мацки в центъра на Стара Загора.
КОТАРАЦИ: Вратарят Беконо (вдясно) и съотборник забиват мацки в центъра на Стара Загора.