Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"Правим собствените си неща, караме го бавно и се опитваме да презаредим батериите" - това каза вокалистът на A day to remember, преди бандата да се оттегли в дълга почивка.
Паузата си заслужаваше, защото групата ни възнагради с шестия си студиен албум Bad Vibrations.
За никого не е изненада, че след всичко, през което премина бандата, шестата им тава е може би най-мрачната и най-бурно емоционалната досега.
Всъщност да освободиш демоните си в музика, никога не е звучало толкова добре.
Първият сингъл от албума завладя света още през март, но когато Paranoia излезе, момчетата заявиха, че не е част от нов албум, нито ще има такъв скоро, ала всъщност излъгаха.
Когато стана ясно, че Bad Vibrations все пак ще види бял свят, Джеръми Мак Кинон се оправда, че всъщност не са били сигурни дали ще успеят да го завършат.
Освен Paranoia останалите песни в тавата също впечатляват.
В Turn Off The Radio Джеръми достига толкова високи ноти, напомнящи за банда от 80-те. Песента едва не останала недовършена, защото била писана за друга група, а височините се оказали трудни за Джеръми.
We Got This пък носи посланието, че независимо през какво минаваш в живота, винаги можеш да се обърнеш към музиката за подкрепа.
Може би най-красивата от всички песни Forgive and Forget бандата така и не е изпълнявала на живо. Написана е заедно със стария китарист на бандата Том Дени и разказва за чувството, когато прекалено много те е грижа за някого, който е пристрастен към нещо, а ти се опитваш да му помогнеш, наранявайки го в същото време.
Bad Vibrations е изпълнен със спомените от предишното лице на бандата, които перфектно се съчетават с изискванията на новото време.