Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Жените подбират партньора си по природни интуиции

Известният трактат за любовта “Камасутра” описва не само многобройни сексуални пози, но и набляга на възможността с използването им да се постигне по-голяма сексуална съвместимост между партньорите. Без нея щастието им е невъзможно. За жалост днес на нея не се обръща внимание. Вместо това хората цъкат и се подсмихват, разглеждайки изображенията на сексуалните пози. Щом изкуството на любовта е минало проверката на времето, защо да не се възползвате от него, за да стимулирате любовния си живот. За да откриете своя партньор, първо трябва да определите какъв тип сте вие.

Женските форми

Газела

Тялото й е почти момичешко, гърдите й са малки, но добре оформени, бедрата й не са релефни, но са твърди и стегнати. Хапва по малко, обожава секса и размерът на влагалището й не превишава 13 см. Не е много, ще кажат някои, но пък любовният сок на газелата ухае на лотос.

Кобила

Когато е възбудена, също излъчва аромат на лотос, а дълбочината на влагалището й достига 18 см. Изглежда стройна въпреки пищния бюст и съблазнителните бедра. Кобилата е разговорлива, нежна и изящна. Обожава разкоша и не стига бързо до оргазъм.

Слоница

Има влагалище с внушителни размери - цели 25 см, пищно тяло, огромен бюст, широко лице, пълни ръце и къси крака. Гласът й е плътен и грубоват, а любовният й сок съвсем не е с ухание на лотос. Обича да похапва и сексът не й е приоритет.

Мъжките размери

Зоогрупата на мъжкарите в сантиметри напълно съответства на възможностите на дамите.

Заек

Мъжкото му достойнство в ерекция изпълва добре 13-те см на газелата. Невисокият му ръст се компенсира с атлетическо телосложение. Мъжът тип заек има мек, отстъпчив характер. Характерен за зайците е сладникавият вкус на спермата им.

Бик

Със своите 18 см очевидно той е идеалният партньор за кобилата. Доста як е, темпераментен и авантюристично настроен. Винаги е готов да се отдаде на насладите на любовта, а търпението му е достатъчно, за да доведе сдържаната кобила до мощен оргазъм, и то не само един.

Кон

Той е призван да обладава слоницата, тъй като неговият член в бойна готовност е почти 25 см. И останалите размери на коня са също толкова внушителни - висок ръст, широки рамене, релефно тяло. Но за сметка на това темпераментът му е разочароващ. Ленивият кон не е запален по секса и за да се възпламени желание у него, жената трябва доста да се потруди.

Съвпадението на размерите осигурява хармония в интимния живот. Но да се притеснявате от физическо несъответствие, не си струва, тъй като за “неравните” партньори “Камасутра” предлага куп специални сексуални пози, позволяващи наслада независимо от размерите.

Какви са тайните на химията на любовта, четете в печатното издание на в. "Живот без рак"