Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Датата е 17 септември. Мястото- "Арена Армеец", а събитието е може би най-зрелищният концерт, на който страната ни ще стане свидетел. Армин ван Бюрен се завръща отново на българската сцена с най-голямото си шоу Armin Only.
Не са малко DJ-те, които се влюбват в България и продължават да се връщат тук всяка година. Армин е точно един от тези изпълнители, който не може и за миг да се откъсне от българската публика и всеки път продължава да я изненадва. Дали с участие на "Како Бийч" и "Спирит ъф Бургас" през лятото, или с някое от изданията на ASOT, подкрепен от най-добрите световни транси имена, а може би точно с Armin Only.
Преди две години изданието на самостоятелното му шоу Intens също мина през България, оставяйки феновете му безкрайно доволни. Много от тях категорично заявиха, че нищо не може да ги впечатли, след като са видели подобно зрелище. Танцьори, музиканти, изпълнители, акробати- всички на куп, оставиха дълбока следа в сърцата на присъствалите.
Единственото, което липсваше, беше допълнителният час класически сет, само на винили. И ето че и тази мечта на почитателите на Армин се сбъдна. След края на Intens Армин заяви, че ако не успее да измисли по-мащабна концепция за следващото си шоу , такова никога няма да има. Но успя. Embrace се превърна в още по-мащабна продукция, със сцена толкова голяма, че ще заеме половината "Арена Армеец". Лазерите са повече, фойерверките също, концепцияна - впечатляваща. А и шоуто се увеличава с един час, след като Армин обеща на българските си фенове точно този толкова желан винил сет. Embrace също така ще се опита да съчетае всички стилове музика, като шоуто е разделено на четири части Club Embrace, Main show, Vinyl set by Armin van Buuren и End show. А освен Армин на сцената ще се качат популярната инди рок група Kensington, както и Betsy Larkin, Mr. Probz, Angel Taylor, Eric Vloeimans и Cimo Frankel.
Това ще е шоу, което никога няма да забравите. Бъдете там, за да разказвате.