Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Заплашвал младо момиче с пистолет.

Изглежда R&B, изпълнителят Крис Браун не може да стои далеч от проблемите. След като бе съден за побоя над някогашната си приятелка Риана, сега той отново е арестуван - този път по обвинения, че е насочил пистолет срещу млада жена.

Крис Браун и полицията на Лос Анджелис прекараха заедно цял ден в имението на певеца в Тарзана - Браун се опитваше да ги убеди, че в случая той е жертвата, докато полицията търсеше оръжието, посочено в обвинението. Случаят започва още рано сутринта на 30 август. 911 получава обаждане от жена, която твърди, че е заплашена с пистолет, и веднага тръгва към мястото на престъплението.

Идентифицираната като Бейли Кюрън разказва, че отишла в дома на звездата със нейна приятелка и бизнес партньор. Те били поканени лично от него, за да говорят за бъдещи проекти. В къщата на изпълнителя имало още много хора, които непрестанно говорели. Кюрън излязла в задния двор, за да вземе глътка въздух, а когато се върнала, един от приятелите на Браун показвал на останалите диамантени бижута. Бейли се впечатлила и отишла да ги погледа, когато изпълнителят побеснял, започнал да я псува и извадил оръжието си.

Наложило се изплашените момичета да чакат пред дома на Крис Браун, докато неговата охрана им върне телефоните, които им били взети, преди да влязат. За да ги получат обаче, трябвало да подпишат договор, с който да обещаят да не разгласяват случилото се в къщата.

Бейли отказала, грабнала телефона си от ръката на мъжа и хукнала да бяга. Охранителят моментално се качил в джипа си, за да ги преследва, но тя и приятелката й влезли в съседен двор и се скрили под паркирания в двора автомобил на собственика. Съседът на Браун бил именно човекът, който първи се обадил на полицията.

Докато ченгетата чакат заповед за обиск пред дома на звездата, Крис Браун отказва да ги пусне доброволно През това време започва да качва клипчета в своя инстаграм профил, в които изтъква добрите си качества на изпълнител, баща и човек, обвинявайки медиите, че винаги го изобразяват като злодей.

В едно от видеата, музикантът казва, че се е събудил от звука на хеликоптери и полицаи пред вратата му, а дори не знае в какво е обвинен. "Когато вземете своето разрешително или каквото там ви трябва, късмет да намерите каквото и да било, идиоти", добавя още той.

Когато полицията най-накрая успяла да влезе в дома на Браун, изкарала оттам поне половин дузина хора с вдигнати зад тила ръце. Всички те също ще бъдат разследвани.

На място органите на реда откриват изхвърлен през прозореца сак, който съдържа доказателства, подкрепящи теорията на младата жена. Вземайки под внимание и предишните обвинения срещу Браун, които включват набези на къщи и непрестанно обикаляне с високопроходими превозни средства напред- назад по улиците, полицията в крайна сметка арестува R&B изпълнителя.

По-късно той е освободен, след като заплаща 250 000 долара гаранция.

Превърнал се от сладко момченце изпълнител в едно от лошите момчета на музикалния бизнес, Браун неведнъж се е срещал с органите на реда. След като през 2009 г. нападна приятелката си Риана, музикантът беше в изпитателен срок следващите 6 години. Той изтече през 2015 г. Браун също премина през курс срещу домашното насилие и 1000 часа общественополезен труд.

През последните години обвиненията към него летят, след като беше обвинен в шофиране без книжка, а много хора се оплакали, че ги е блъснал и избягал.

През 2014 г. нарушава пробацията си, като напада човек пред хотел във Вашингтон, а бившият му мениджър Майк Джи повдига обвинения срещу него, в които твърди, че е бил ударен с юмрук от изпълнителя.