Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

В следващите няколко месеца Лора вече няма да опитва да сваля килограми, а ще качва.
В следващите няколко месеца Лора вече няма да опитва да сваля килограми, а ще качва.

 

Част от зрителите бяха сигурни, че водещата на “Здравей, България” слиза от екран заради програмни решения (мястото є заема Ели Гигова, досегашна водеща на “Спортна треска” по БНТ, б. а.)

Други коментираха наедрялата є фигура, а жълтите медии се скъсаха да я пращат това лято на “дебелариум”, като дори обясняваха, че програмата-минимум била Лора да свали поне 10 кила.

Е, това няма да се случи. В предстоящите месеци Лора

няма да сваля килограми

а напротив - като нищо ще качи поне десетина. Причината не е нито лакомия, нито излежаване. Досегашната водеща на “Здравей, България” чака бебе!

“Лора е в 4-ти или 5-и месец и е много щастлива. Приятелят є Сотир също е на седмото небе от щастие. Двамата са заедно от година и половина, въпреки че не афишираха връзката си, а клюкарите приписваха на Лора гаджета телевизионни водещи от 20 до 70 години”, коментираха пред “168 часа” от Нова телевизия.

Приятелите на Крумова в медията не се наемат да прогнозират дали ако не беше забременяла, Крумова щеше да остане на екран. Повечето мнения са, че това едва ли е щяло до се случи. Още през пролетта “168 часа” писа, че в

новата концепция

на “Здравей, България” Лора не “пасвала”. Още тогава прогнозирахме, че водещата ще бъде свалена от екрана на сутрешния блок.

“Дали Лора е забременяла, защото е решила, че сега е моментът, или защото е била обидена от ситуацията в Нова и е преценила, че не си струва да бъхта - тя си знае. Но едно е сигурно - майчинството ще є донесе много положителни емоции”, коментират приятелите на журналистката. Допълват, че Крумова определено имала нужда от “глътка въздух”, тъй като за последните години смени трима екранни партньори и ситуацията била доста изнервяща.

“В момента Лора е на море заедно с един от бившите си колеги от ефира на “Здравей, България” - Милен Цветков, довериха от НТВ. Крумова и Цветков ще изкарат лятото на къмпинг “Градина”. Или по точно - близо до “Градина”. Бившите тв водещи на Нова не харесали цените на къмпинга и си намерили друго местенце наблизо. Не било ясно дали, предвид бременността, Лора ще вземе на морето и двете си кучета Рут и Барут. “Много родителски опит натрупаха Лора и Сотир покрай кучетата - отглеждат си ги като деца”, смеят се приятелите им.

“Сотир е много свястно момче. Инструктор е по сърф и сноуборд. През лятото преподава сърф на гъзарите в Лозенец, а през зимата - сноуборд. По-малък е от Лора, но е много отговорен и зрял”, твърдят запознати.

Родителите на Сотир

в началото се изнервяли

от клюките за “гаджетата” на Лора, но после не им обръщали внимание. Очаква се Лора и приятелят є до края на годината да се нанесат в нов апартамент, закупен с общи средства. Говори се дори, че преди раждането на детето Лора и Сотир щели да сключат и граждански брак - за да бъде то съвсем законен наследник на сърфиста.