Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

В КРАЯ на септември в Италия стартира Световното първенство по волейбол и всички тимове се готвят под пара.

Олимпийските шампиони от САЩ имат по-нестандартни “тренировки”, установи “168 часа”.

В първите дни на август по традиция в Южна Калифорния, на плажа “Манхатън бийч”, се провежда волейболният плажен турнир “6 души”. В двата дни професионалисти, аматьори и всевъзможни зяпачи мерят сили през мрежата, като условието да бъдат допуснати не са точки и ранглисти, а карнавални костюми! Така на пясъка излизат волейболисти-шотландски бойци, борат-и, спайдърмени, розови пантери, герои от криминалета, снежанки и плейбой-гърли.

“Няма такъв купон на земята”, коментираха пред “168 часа” някои от националите на САЩ.

В тазгодишното издание на карнавалния волейболен турнир за пореден път се включиха бившите национали - диагоналът Брук Билинг и Дейв Маккензи, както и настоящият разпределител на тима на САЩ Доналд Съксо. През последните три години те са неизменни победители с отбора си “Магнум”. Името идва от едноименния кримисериал, като състезателите са облечени като главния герой Том Селек. “Защитихме титлата си и сега!”, доволно сподели пред “168 часа” Маккензи след края на турнира.

Не пропуснаха участие в шоуто и другите големи звезди на американците - волейболист номер 1 за 2009 г. Шон Рууни, блокировачът Дейвид Лий, който много често влиза в ролята на капитан на САЩ, както и новоизгряващата звезда - посрещачът Мат Андерсън.

И националът Мат Андерсън не пропусна шоуто на пясъка.
И националът Мат Андерсън не пропусна шоуто на пясъка.