Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Национали вече подписаха с мениджъра на Модена. Треньор на клуба е Силвано Пранди.
Национали вече подписаха с мениджъра на Модена. Треньор на клуба е Силвано Пранди.

Италианският наставник на националния тим Силвано Пранди редуцира отбора до 16 души. Случайно или не, почти всички от тях вече играят в клубове на Апенините или бяха продадени там по време на Световната лига (само четирима са твърдо извън отбори в Италия). Трансферите на повечето от момчетата, които играят или ще заиграят в Италия, минаха само през двама мениджъри. Единият е близък до капитана на отбора Владо Николов - Еудженио Голини. Другият - Лука Нови, е близък приятел с един от шефовете на “Модена”. Треньор на “Модена” е Силвано Пранди. Лука Нови е личен мениджър и на сина му Масимилиано Пранди.

“Един от волейболистите ни, който ще играе от новия сезон в Италия, беше харесан от един от най-големите отбори в Италия. Преговорите водеше български мениджър.

По време на Световната лига на този волейболист му се казва, че ако не подпише с конкретен италиански мениджър, никога няма да отиде в този гранд. Понеже момчето е без грам скрупули, подписва, без да му мигне окото, и дори не уведомява българина, с когото до момента е работел. Впоследствие така и не отиде в споменатия гранд, а в доста скромен отбор”, разказва запознат с кухнята на волейнационалите.