Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Една от най-добрите ни метъл групи, с успехи не само на родната сцена, но и извън пределите на страната, започва своето акустично турне. За пореден път Odd Crew започват лятна обиколка из България, като първият гиг на бандата ще е в София на 15 юли, а след това ще наминат и през Стара Загора, Варна, Бургас, Пловдив, Ахтопол и други.

Групата, която скоро пусна на пазара и своя марка бира, наскоро издаде албума си Mark These Words , който беше промотиран с много концерти из Европа, а Odd Crew се превърна в една от малкото нашенски групи, която със самостоятелен концерт успя да напълни цяла зала. Тавата на бандата е записана в Швеция и е продуцирана от Даниел Бергстранд, който има пръст и в музиката на групи като In Flames. Миксирането на албума пък е направено от Джейсън Сукоф, който работи по саунда на TRIVIUM. Тавата по никакъв начин не личи да е сътворена от българска група. Нека си признаем, че винаги има нотка от родното, която ни подсказва, че някой музикант е нашенец. Но Odd Crew във всеки свой проект успяват да дадат заявка, че са световна, а не локална група.

Mark These Words е модерен български метъл в американски одежди. Той е поредното стъпало, което момчетата изкачват в стълбицата на успеха и като чели нямат намерение да забавят темпото. А това само трябва да ни радва. Odd Crew притежават динамика, мощ и еволюция, безспорно рядкости за родната сцена.

Бандата със сигурност се е засилила и към нови върхове, буквално. По средата на своето акустично турне момчетата от Odd Crew заедно с D2 ще направят и най-високия неакустичен концерт в Европа. На 30 юли двете български групи ще забият на връх Мусала - 2925 метра надморска височина. Безпрецедентният концерт е на югозападния склон на Мусала - на 40 метра под самия връх и е част от мащабна акция за почистване на върха от строителни отпадъци.