Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Номер едно, номер две... Всички са номер едно. Аз не искам да бъда номер едно. Нека съм номер две, десет, няма значение. Нямам нужда от номерация. Аз съм просто Лили Иванова. Всичко, което съм направила, съм го направила сама. Никога не съм играла, никога не съм хвърчала във въздуха или играла на звезда – звездите са на небето. Смятам, че съм на земята и не хвърча в облаците.

Обичам работата си, тя ме поддържа още (...) Никога не съм била от тези, напористите, които непременно да са на първия ред. Просто съм искала да си гледам работата. Зная, с моя характер, с моя дух и с моята преценка – какво мога, какво не мога, това са важни неща. Аз съм се устремила към нещо и искам да го постигна. И смятам, че успявам донякъде.

Взискателна съм, но преди всичко към себе си. Към другите също имам изисквания, но не ми се е налагало да съм недоволна нито от дисциплината, нито от нищо, защото тая дисциплина идва, без да я налагам. Аз съм винаги на репетиция преди всички и никой не си позволява закъснение, но това е, това съм аз... Знам, че се говорят много лоши неща за мен.

Публиката я усещам моментално. Аз я усещам по това, че тя ме е усетила. Още от първите думи. И това е като един бумеранг – той се връща. Аз го изпращам в залата и го получавам.

(*Това сподели примата на българската естрада Лили Иванова пред bTV.)