Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Chase&Status, SIGMA & SUB FOCUS за първи път обединяват сили на една сцена. Те ще бъдат част от второто издание на Night to remember, чиято премиера през изминалата година беше едно от събитията на годината с пристигането на чаровната Ела и гигантите Rudimental.

Всъщност Chase&Status може да се каже, че са ветерани на българската сцена. Две поредни години те бяха главни действащи лица на голямата сцена на фестивала Spirit of Burgas. И най-вероятно няма човек, който да е останал разочарован от енергичния им drum&bass сет или да е можел да си поеме дъх.

На известните със здравите си бас линии dj-и на сцената ще се качи още верният им концертен спътник MC Rage. Той ще реди рима след рима, подканвайки публиката да танцува. Известното дуо има навика да прави пълен разбор на кариерата си по време на сетовете си, така че може да сте сигурни, че ще чуете както любимите си стари парчета, така и най-новото - Control.

Другото име в списъка SIGMA буквално можем да наречем платинено. Последният албум на дуото, който излезе през 2015 г., продаде 60 хил. копия само в родната им Англия. Благодарение на този успех те си спечелиха участие на редица престижни фестивали, като един от тях е "Гластънбъри". Life, както е името на тавата, включва сингъл с Кание Уест, Палома Фейт и Рита Ора, които със сигурност ще прозвучат и на родна земя.

Последен, но не на последно място е SUB FOCUS. Макар че се вдъхновява от най-големите в бранша The Prodigy, Chemical Brothers, Daft Punk, симпатичният британец е изградил свой собствен, уникален саунд. Големият успех за Ник идва след ремикса на може би най-известното парче на The Prodigy - Smack My Bitch Up. То така впечатлява света, че SUB FOCUS подписва договор с най-големите в бранша RAM Records и започва турне, обхващащо цели три континента.

Определено не бихте забравили тази нощ, прекарана с най-големите имена на drum&bass-а, така че бъдете в "Интер експо център" на 18 юни!