Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тайните на женската и мъжката сексуалност.

Женската и мъжката сексуалност са различни, но еднакво важни за дълъг и щастлив полов живот.
Женското влечение е далеч по-крехко и сложно от мъжкото. Ако при мъжа то е до голяма степен физиологично, при жената е “замесено” с емоции, преживявания, фантазии, въображение, еротика. За жената сексът е много повече от допир на тела, както го възприема мъжът. Той може да получи сексуално удовлетворение, докато гледа порнофилм например. На нея са й нужни още много неща.
Какви ли? Трудно й е да ги опише. Толкова е непредсказуемо и многослойно нейното сексуално желание. Ето защо жените приличат на Луната, а мъжете биват сравнявани със Слънцето.
Луната, защото женските сексуални усещания ту се усилват, ту отслабват. Понякога са толкова силни, че жените копнеят да се любят по цели нощи, а в други периоди и не мислят за секс. Усещат как тялото им иска да бъде разтърсено от оргазъм и чувстват, че е готово за това. Защо се случва така?
Преливаща
от страст
като пълна
месечина
След съвместни наблюдения на астролози и медици се смята, че менструацията и отделянето на хормони са в строго съответствие с лунните цикли и се повтарят на всеки 28 дни. Състоянието може да се сравни с пълнолуние, с половината на Луната или с новолуние. Във всички тези фази и в прехода между тях сексуалните потребности на жената са различни.
На мъжа не му е лесно да разбере поведението на жените, тъй като е свързан толкова силно с месечината. Той е като Слънцето, което неизменно изгрява сутрин. Самите жени невинаги успяват да се ориентират в промените на своите пориви и причините за тях. Решават, че липсата на желание за секс е каприз, с който трябва да се справят, за да са в съответствие с всички параметри на така модната сега сексуалност. И се стряскат при мисълта, че някой може да ги помисли за фригидни. Мъжкото желание погрешно и стереотипно се смята за първостепенно. На жените пък се внушава да се ориентират в сексуалните потребности на мъжкия организъм. Всъщност трябва да е точно обратното. Не бива да се нарушава хармонията на природата и Космоса!
Как се става перфектен любовник
Ако мъжете следят как лунните ритми действат на партньорките им, ще са по-добри любовници - разбиращи, търпеливи и сексуално грамотни. Ще избавят двойката от множество сексуални проблеми и ще внесат повече хармония в любовния си живот.
Най-добрият ден
за секс – 17-ият
Два лунни фактора сочат какъв вид сексуална енергия преобладава у жената. Първият е фазата.
Фазите са новолуние (с нея започва лунният месец), растяща Луна, пълнолуние, намаляваща Луна. Докато Луната се пълни, сексуалността расте и при пълнолуние достига своя връх.
Ако цикълът на жената съвпада с лунния, тя ще забележи, че при новолуние и в следващите 5 дни рядко мисли за секс и е с понижен тонус. От 6-ия до 14-ия ден сексуалните фантазии и желания се събуждат. Енергията е много и жената през този период се разкрива в пълната си прелест. Тогава тя е най-съблазнителна.
При пълнолуние сексуалността напира, но в дните около него има един, който е изключително важен. Това е 17-ият ден и жената не бива да го пропуска, а да отдаде на мъжа излишъка от своята сексуална енергия. Ако в този момент около нея няма любим мъж, липсата му се компенсира с по-голямо физическо натоварване. Танци, гимнастика, плуване, джогинг...
Режисура на
сексуалния живот
Вторият фактор на въздействие е положението на Луната спрямо Зодиака. Той влияе при избор на сценарий за интимната вечер.
Луна в Овен - пламенен и бърз секс
На мъжа не се налага да я придумва, да прави дълги прелюдии. Главното е да не досажда и да не настоява прекалено.
Луна в Телец - чувствено и протяжно
Добре е мъжът да я заведе на ресторант, да й създаде романтична обстановка у дома със свещи, аромати, цветя и пр. И да се настрои за маратон, а не за бърз секс. Дълга прелюдия, търсене на нови ерогенни зони, ласки - това ще иска тя.
Луна в Близнаци - експерименти
Ако имате идея за нещо ново под завивките, периодът е идеален за експерименти. Но и само да лежите и да разговаряте, ще ви достави наслада.
Луна в Рак – емоциите ще изригват
Чувственост, ласка, нежност от мъжа и тя ще изригне като вулкан. Ако преди й е било неудобно да крещи от страст, сега ще забрави за своята скромност или комплекси.
Луна в Лъв – тя иска да е кралица
В тези нощи на нея ще й се иска да е като кралица. Нека мъжът я обсипва с комплименти, да изпълнява всичките й желания и капризи. Но сексът едва ли ще я привлича. Повече ще я вълнуват прелюдията към него и еротиката.
Луна в Дева – скука в леглото
Докато Луната е в Дева, няма бурни страсти. Инициативата е изцяло в неговите ръце. И да не го отблъсне, той ще усети сдържаността й. Тези дни не са подходящи за секс.
Луна във Везни - много нежност
Сексът ще е възможен, ако той я склони. Тя едва ли ще е прекалено страстна, но ще й е нужна нежност.
Луна в Скорпион - ненаситен секс
Когато Луната е в знака на Скорпион, а това трае 3-4 дни в месеца, е най-подходящото време за сексуални занимания. Желанието напира, страстта не се укротява и не може да се засити. За нея няма граници и забрани. Оставете се във властта й.
Луна в Стрелец – любовни приключения
Потърсете необичайно място за любов. Навън и на усамотено място. Луната в знака на Стрелец предразполага към превръщане на постелята в сцена за игра със сюжет, декори и приключения.
Луна в Козирог – без близост
Не изпробвайте нови пози. Това ще ви докара апатия. Трябват ви малко романтика и традиционна поза. Помогнете на партньора си да не се огорчава от вашата затормозеност. Луната е сурова в тези дни.
Луна във Водолей – непредсказуемо
Тези дни не са особено подходящи за секс, но именно тогава може да преживеете нещо неочаквано. Ако партньорът е творчески настроен, тя ще се включи. Ако това не се случи, ще си помечтаете за нещо преди сън.
Луна в Риби – еротика и хармония
Секс с много любов, общи интимни тайни, усещане за сливане и хармония - всичко това ще ви донесе Луната в Риби. Активността в постелята се пада на партньора, но в замяна той ще получи много нежност и чувства.