Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКИ: СЛАВИ АНГЕЛОВ
СНИМКИ: СЛАВИ АНГЕЛОВ

Дете пострада в катастрофа, предизвикана от преследване на крадец на бул. "Янко Сакъзов" в центъра на София в ранния следобед днес. По време на гонката Ауди А3 на частната охранителна фирма СОТ 161 и тъмносин "Опел" навлезли в насрещното движение, сблъскали се помежду си и спрели в паркирана до тротоара кола.

Пострадалото дете е закарано в болница, а катастрофиралите коли задръстиха движението по булеварда.

По-късно стана ясно, че няма доказателства, че мъжът, който е карал синия "Опел", е замесен в някакво престъпление. Според полицията той карал прекалено бързо по булеварда и засякъл леко сотаджийската кола, която пък в този момент пътувала към сигнал за незаконно влизане в охраняван от тях обект. Тогава патрулът на СОТ решил, че хората в колата се държат много съмнително, подгонили ги, притиснали ги в насрещното платно и станала катастрофата.

От самата фирма пък твърдят, че не са преследали опела и просто са катастрофирали. Странното обаче е, че това се случва в платното за насрещно движение, коментираха на място очевидци на инцидента. Те твърдят, че веднага след сблъсъка са видели баща да качва леко пострадало дете в кола, за да го заведе в болница.