Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Онлайн пазаруването набира все по-голяма популярност у нас. Един от водещите отрасли в онлайн търговията е козметиката и парфюмерията. Разбира се, нужно е да споменем, че не всичко, което има добра реклама е достатъчно добро. Що се отнася до парфюмите, рядко можем да се похвалим, че сме си купили оригинален продукт. Как да постъпим и към кой търговец да се обърнем, за да не останем разочаровани?

Изборът на парфюм не е лесна задача. Затова е изключително важно откъде ще пазарувате и каква помощ ще ви окажат от магазина или сайта за онлайн пазаруване. Мнозина вече се убедиха в коректността и професионализма на хората, които стоят зад основата на един от най-големите сайтове за пазаруване на маркови парфюми.

Нова Визия

Съвсем наскоро сайтът ни изненада приятно с новата си визия и функционалност.

Във форумите и социалните мрежи десетки дами и клиенти на Parfium.bg споделят, че пазаруването от този магазин е истинско удоволствие. Сайтът ни посреща с ефектен лилав стил и множество промоционални оферти.

С развитието на технологиите, клиентите масово пазаруват от интернет и използват не само своите компютри и лаптопи. Все по- често за покупки се използват и смарт устройствата- телефони и таблети. Точно с това са се съобразили и от Parfium.bg. За да улеснят своите клиенти при избора им на любим и качествен парфюм, сайтът вече разполага с удобен адаптивен уеб дизайн, който позволява безпроблемно пазаруване от смарт телефона или таблета по всяко време.

Видима разлика има и при начина на показване на всеки един продукт от сайта. Вече не е необходимо да увеличавате изображението. Всичко е направено така, че едновременно да можете да виждате продукта, характеристиките му и неговата цена.

Мобилна Версия

Още една екстра на мобилната версия допринася за успешната покупка- директен чат! По всяко време може да се консултирате се с експертите, които работят в parfium.bg, за да сте сигурни, че сте направили правилния избор!

Предлагания асортимент парфюмерия е представен с изображения с висока резолюция. Въпреки, че мнозина твърдят, че парфюм не се избира на база визия, а според аромата, факт е, че всеки би предпочел да види в действителност как ще изглежда това, за което плаща.

Възможностите за покупка от parfium.bg са максимално опростени. Не се изисква регистрация, което ще ви спести известно време и усилия. Достатъчен е един клик, за да се сдобиете с желания аромат. Той може да бъде при вас в рамките на 90 минути (тази опция за момента е валидна само за жителите на столицата).

Ако се колебаете какъв парфюм да изберете, то освен „директната помощ“, която може да получите от консултантите на магазина, хвърлете едно око на блога. В него са поместени достатъчно много статии и материали, които не само ще ви помогнат да вземете правилното решение, но и ще научите от тях доста любопитна информация за парфюмите, тяхното използване и т.н.

Онлайн магазинът може да се похвали с доста висока скорост на зареждане. Всяка страница се визуализира за по-малко от секунда. Без значение дали сте попаднали на „десктоп“ или мобилната версия на сайта.

Пазаруването от на онлайн вече е истинско удоволствие и си струва да се опита. Оригинални парфюми, изключително атрактивни цени и страхотно обслужване. Всичко това ще откриете в най-големия магазин за парфюми в българското интернет пространство.

Източник специализиран магазин за маркови парфюми parfium.bg