Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

от Кирил Борисов

На грешна комбинация заложи градският прокурор Кокинов. В групата на Маргените са шестима. Осъдиха само 4 от тях. Големият съдебен джакпот остава в ръцете на братята. Още 2 числа да беше познал Кокинов, и щеше да спечели. Четворки във второ теглене не се изплащат. Като любители на лотарийните игри прокурорите едва ли ще откажат хазартния порок. Предстоят нови тегления. Роман Василев и Николай Кокинов отсега мислят комбинация "Наглите". Там трябва да познаят цели 17 числа. Математици изчисляват шансовете им да спечелят голямата награда на 1 към милиард и нещо. Но след като изпуснаха джакпота с комбинация "Маргените", Кокинов и Василев ще се задоволят и с тройка от новото теглене. Все трима от комбинация "Наглите" ще се нацелят я на условна присъда, я на пробация.
Джакпотът едва ли ще падне и с комбинация "Наглите". Тотаджиите Кокинов, Василев и цялата хазартна група от прокуратурата с нетърпение чакат още по-голямо натрупване, което да спечелят с комбинация "Октопод". За това теглене се очаква да поканят Бойко Борисов и Цветан Цветанов да задраскат по няколко числа, за да увеличат шансовете си. Голямата опасност за тотаджиите е Алексей Петров. Ако излезе от ареста и пусне фиш, има голяма вероятност да спечели. Говори се, че само той знае числата за най-големия джакпот, който засега убягва на Кокинов и компания.
Явно прокурорите все още разчитат на късмет, за да спечелят общественото доверие. За разлика от социално слабите семейства на съдиите. Те отдавна са ударили джакпота с евтини парцелчета по морето. Явно числата за печалбата са задраскани от клиенти на сляпата Темида, която не може сама да си пусне фиша.