Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Само година след появата си на българската музикална сцена Гери-Никол вече е сензация. С две парчета зад гърба си, тя успя да си осигури челно място в класациите, а предложенията за участие към нея не спират да валят.
Името на 17-годишната девойка непрекъснато е свързвано с известни мъже от родния шоубизнес, макар самата тя да твърди, че никога не е имала сериозно гадже. Последният слух, който упорито се носи в социалните мрежи е че певицата е племенница на ъндърграунд боса Мето Илиенски. Според варненци майката на Гери-Никол Ирена е негова сестра. Още като ученичка Ирена се мести от София във Варна, където се жени за млад бизнесмен. Именно тя е и най-близкият човек на певицата, изявява се и като неин мениджър.
От няколко седмици семейството на певицата е проучвано от фенове и редица медии. Всички искат да разберат защо родителите й не са против непълнолетната им дъщеря да се разсъблича и кълчи в клипове. Семейството е упреквано, че е позволило скандалната визия на Гери от последния й клип. За всички обаче певицата има един и същ отговор. За нея това е шоубизнес и тя не се облича по този начин, когато е на училище.
Факт е, че скандалният клип донесе нечувана слава.
В момента в държавата ни няма някой, който да не е чувал името й, а видеото й се превърна в най-гледаната премиера у нас за всички времена. Парчето "Момиче като мен" накара дори Държавната агенция за закрила на детето да изпрати писмо до СЕМ.
В крайна сметка и двете страни са доволни от патардията, която се вдигна около клипа. СЕМ показват, че бдят над ефирната чистота, пък макар и с известно закъснение, а за другите е добре дошла ненадейната реклама. Всъщност СЕМ не откри нарушение в клипа. Без да се усетят, критикарите на новото видео на Гери-Никол превърнаха новата й песен в тотален хит. До момента видето е гледано 1 800 216 пъти сериозен успех за изгряващ изпълнител.
Парчето излезе преди броени дни и освен много харесвания събра и доста негативни коментари. Още със създаването на страница в социалните мрежи Гери е обсипана с коментари, повечето от тях обидни. Всяка нейна снимка е коментирана хиляди пъти. Според повечето младежи на нейната възраст изпълнителката често е твърде разголена. В последния клип 17-годишното момиче се снима с високи ботуши, къси панталонки и с мрежести чорапогащи.
"Отчитайки правото на детето на изява, считаме, че провокативното визуално представяне на една песен може да въздейства негативно върху психическото, нравственото и духовно развитие на конкретното дете, както и на децата - потребители на излъчвания клип", коментират в писмото си до СЕМ от ДАЗД.
Самата Гери-Никол отказва да коментира нападките срещу себе си
Твърди, че има адвокати и мениджъри, които са готови да се справят със ситуацията, ако се наложи.
Майката на новоизгряващата звезда дори е присъствала на снимките на скандалното видео. Факт е обаче, че именно семейството й плаща скъпите клипове и провокативната й визия. И двете й парчета са заснети за над 50 хил. лева. Самата Гери не крие, че родителите й са богати, но отрича те да са причината тя да придобие такава популярност. Не крие обаче, че гардеробът й е пълен с тоалети на световни дизайнери, които си позволяват звезди като Риана. Благодарение на добрите доходи на баща си Гери често е на луксозни почивки в Дубай, Боракай и Бали. В социалните мрежи девойката споделя кадри от скъпи хотели и яхти, а истинска сензация сред феновете й предизвика партито за рождения й ден, за което баща й е изръсил няколко хиляди.
Първата скандална поява на девойката е миналата Коледа. Тогава все още 16-годишна Гери-Никол пуска снимка в социалните мрежи, седнала върху Криско. Певицата е облечена като разголена Снежанка, а рапърът е в ролята на Дядо Коледа. Кадърът, с който двамата искат да намекнат, че съвсем скоро ще имат общ проект, предизвиква хиляди коментари. Гери-Никол отново понася критики за оскъдното си облекло, но придобива още по-голяма популярност.

Целият материал четете в хартиеното издание на "168 часа".