Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАЗКРИТИЕ: Екатерина от години се опитва да скрие самоличността си, но точно това настърви медиите да я разкрият.
РАЗКРИТИЕ: Екатерина от години се опитва да скрие самоличността си, но точно това настърви медиите да я разкрият.

B Русия в държавна тайна се превръща всякаква информация за дъщерите на президента Владимир Путин. Мария и Екатерина се подвизават в публичното пространство толкова рядко, че не бе проблем на малката наследничка (Екатерина) да участва в танцов формат с друга самоличност, а междувременно да управлява състояние за $2 млрд. под псевдоним и да се омъжи за руски олигарх.
Лидерът успя дълги години да опази момичетата си от медиите, дори бе трудно да се открият техни снимки, докато руски банкер не повдигна завесата за самоличността на Катя (Екатерина). По правило двете трябвало да бъдат снимани само в гръб, а тяхна фотография като пораснали трудно може да бъде намерена.
Андрей Акимов - зам.- председателят на съвета на директорите на "Газпромбанк", потвърждава слух, който витае вече половин година, но никой приближен до Путин не е потвърдил. Бизнесменът разказва пред агенция Ройтерс, че 29-годишната дъщеря на Путин се подвизава под фамилията Тихонова.
Срещнал се с нея за първи път, докато била още невръстно дете, но наскоро пътищата им се пресекли отново и
потвърдил, че
именно Тихонова е
дъщерята на Путин
Информацията е потвърдена от още двама високопоставени източници пред Ройтерс.
Освен това идентифицирали и съпругът на Катя - Кирил Шамалов. Той е син на Николай Шамалов, който е сред дългогодишните приятели на президента Путин. Двамата притежават състояние за $2 млрд., според оценки, предоставени на Ройтерс от финансови анализатори.
Катя и Кирил притежавали вила в Биариц, Франция, на брега на Атлантическия океан на стойност $3,7 милиона, а по-голямата част от активите им се дължала на акции в газова и петролна компания, които Кирил получава от друг приятел на Путин - Генадий Тимченко.
Въпреки огромното богатство на семейството президентската дъщеря изразила желание да преподава в Московския държавен университет. В него управлявала проекти за милиони. Агенцията цитира думите на анонимен източник от Московския държавен университет, който потвърждава самоличността й.
Била на ръководна позиция в университета и управлявала проект
за $1,7 млрд.
Нейни официални съветници били петима членове от вътрешните кръгове на Путин, сред които имало и двама бивши агенти на КГБ, познавали я от дете - пише Ройтерс.
Установяват още, че името й фигурирало във факултета по механика и математика. Освен това е вписана като съавтор на научни статии.
Путин разпространи оскъдна информация за нея през 2011 г. пред руска телевизия. Президентът каза, че Катя е учила източни науки и е специализирала японски език и история.

Какво са отговорили от пресслужбата на Кремъл на въпроси на агенция Ройтерс относно дъщерята на Путин, четете в новия брой на в. "168 часа"

ПОТАЙНОСТ: Дъщерите на Путин (Екатерина и Мария) са държавна тайна в Русия. Техни снимки се разпространяват единствено от детството им.
ПОТАЙНОСТ: Дъщерите на Путин (Екатерина и Мария) са държавна тайна в Русия. Техни снимки се разпространяват единствено от детството им.