Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Герберката Виктория и атакистът Владо вече чакат наследник.
Герберката Виктория и атакистът Владо вече чакат наследник.

НЕОФИЦИАЛНАТА коалиция между ГЕРБ и "Атака" съвсем официално чака наследник. Общинският съветник на сидеровци във Враца и председател на местната организация на атакистите Владимир Христов и колежката му в общината и лидерка на местния младежки ГЕРБ Виктория Гарванска чакат бебе! Бъдещите родители очакват появата на наследника си в края на лятото.
Пътищата на двамата млади активисти се пресичат в общината преди повече от година. Тогава тя е на 28 г. и е сред първите партийни назначения след победата на ГЕРБ на последните местни избори. Започва като младши експерт в отдел "Младежки програми и проекти". Той е на 35 години, юрист. Между двамата  пламва любовна искра, но в началото никой не гледа сериозно на забежката им. Естествено, авантюрата между атакаджията и красивата герберка моментално се превръща в топпиканетрия за кметството. Колегите на Виктория и Владимир се шегуват, че любовната афера между двамата едва ли ще изтрае по-дълго от добрите обноски "по целесъобразност" между партийните им шефове.
"Владо никога не се е славел с дълги връзки, а  Виктория е толкова красива, че около нея винаги е имало много ухажори", мотивират се днес пред "168 часа" врачански общинари, но признават несполучливите си прогнози. Година и половина след запознанството си атакджията и герберката още са заедно и чакат дете.
Съвсем в тона на отношенията между двете партии, между атакаджията Владимир Христов и герберката Виктория Гарванска цари пълно разбирателство. Както Сидеров безпрекословно подкрепя управлението на Борисов, така и Владо открито агитира за идеите на ГЕРБ, разказват бивши и настоящи сидеровци.
Единственият проблем пред светлото бъдеще на двойката е, ако бебето е момче, дали да го кръстят Бойко или Сидеров.
БИСЕРКА БОРИСОВА
МИЛЕН ИВАНОВ


ЛЮСПЕНЕ

Дали заради любовта към герберката Виктория, но според бивши атакисти Христов определено "прекалявал" с подкрепата за ГЕРБ. Преди около месец ръководството на Общинския сбор на "Атака" във Враца подаде колективна оставка, като в нарочна декларация написа, че "неблагоразумните действия" на депутата от Враца Венцислав Лаков и на двамата общински съветници Валери Атанасов и Владимир Христов, са довели до масов отказ на членове и отлив на симпатизанти". В документа се казва още, че споменатите не работят "достатъчно праволинейно", а "служат на други политически сили".
"Тези обвинения са крайно неоснователни и всеки, който наблюдава отблизо както моите действия, така и тези на депутата Лаков, ще разбере, че във всичко, което сме направили, сме се водели от принципната политическа линия на "Атака", контрира преди време самият Владимир Христов.

Без проблеми

БЪДЕЩАТА майка Виктория няма никакви проблеми в партията си. Тя е член на областното ръководство на ГЕРБ, както и шефка на местната младежката структура. Виктория не е единствената активискта на ГЕРБ в рода си. Леля й Татяна Василева е общински съветник от формацията на Борисов, което кара наблюдателите да предричат бляскаво политическо бъдеще на младата Вики след майчинството. Още повече че герберката определено има такива амбиции. Бъдещата половинка на атакаджията Христов вече се е пробвала за депутатска банка. Тя бе в листата на ГЕРБ на последните парламентарни избори, но не успя да влезе в Народното събрание.