Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ЗА СПОМЕН: Гостите се снимаха пред “Св. Александър Невски”.
ЗА СПОМЕН: Гостите се снимаха пред “Св. Александър Невски”.

от РУМЯНА МИЛАНОВА
ПИЩНА сватба с над 500 гости вдигнаха дъщерята на Боби Михайлов Бисера и футболистът на румънския "Васлуй" Живко Миланов.
Специално за церемонията врати отвори храм-паметникът "Св. Александър Невски", който по принцип е заключен за частни церемонии.
Паркингът пред храма се оказа тесен да побере лъскавите автомобили на всички ВИП гости.
Гаджето на Ники Михайлов Александра пристигна с цял ескорт от Пловдив. Дъщерята на хотелиера Ветко Арабаджиев се движеше с "Мерцедес", а в отделен джип бе личната є охрана. Богатата наследница пристигна и с близкия си приятел Мартин Данона. Пловдивският бизнесмен събра погледите с черно "Ферари". Мартин стана известен преди месеци като гадже на фолкпевицата Анелия. В действителност баща му е сред
най-маститите
родни бизнесмени, занимаващи се с марката кисели млека. Семейството му е близко с другите пловдивски милионери Арабаджиеви. Заради закъснението на Анелия Мартин пропусна църковната церемония в нервни разговори по телефона с певицата. Тузарската сватба не пропуснаха и най-близките приятели на Боби Михайлов. Камен Костадинов и евродепутатът Слави Бинев
първи поздравиха
бащата на булката. На сватбата така и не се появи майката на Бисера и Ники Михайлов Петя. Нейните функции се изпълняваха от втората жена на Боби Михайлов, гимнастичката Мария Петрова.
Не по-малко пищно бе и тържеството в "Кемпински". В деня преди сватбата Бисера, Живко и синът им Николай лично провериха как върви организацията. Младото семейството занесе всичко необходимо за партито в ресторанта. Преслава и Тони Стораро забавляваха известните гости, сред които целият отбор на "Левски" и вицепрезидентът на БФС Михаил Касабов.

Галактион ги венча 

ЕВРОДЕПУТАТЪТ Слави Бинев извика на сватбата своя стар приятел митрополит Галактион, който го направи архонт. Запаленият левскар Галактион лично венча младоженците. След церемонията с лъскавия си "Мерцедес" Слави Бинев откара митрополита до тържеството в "Кемпински".

РИТУАЛ: Галактион венча влюбените.
РИТУАЛ: Галактион венча влюбените.
ЛУКС: Александра Арабаджиева се качи в лъскавото “Ферари” на Мартин Данона на път за ресторанта.
ЛУКС: Александра Арабаджиева се качи в лъскавото “Ферари” на Мартин Данона на път за ресторанта.
РИТУАЛ: Живко Миланов и Бисера разменят пръстени за вярност.
РИТУАЛ: Живко Миланов и Бисера разменят пръстени за вярност.