Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Полицаи под прикритие разбиват клуб за еротични масажи в центъра на София и успяват да заловят собственичката, за която работят две ученички, съобщи високопоставен източник от МВР.
Сексуслугите, замаскирани като "освобождаване", в кв. "Лозенец" се предлагали за 50 лв., но на други места в столицата стигат и до 20 лв. - колкото обикновен масаж.
Тарифите в този бранш неимоверно падат с всеки изминал ден заради постоянно нарастващото предлагане. Този тип услуги придобиват все по-голяма масовост, тъй като вече са изключително достъпни, а рискът от залавянето на жените, които ги извършват, намалява.
Момичетата рядко работят за сводници, защото повечето обяви вече са в интернет, разказват за в. "168 часа" от МВР.
Основно жените, които предлагат сексуални услуги по сайтовете, са на възраст между 20 и 40 години според текста на обявите им. Оказва се обаче, че за по-възрастни масажистки работят и момичета, които все още не са завършили училище. Такава е и историята в разбития от полицията клуб за еротични масажи в кв. "Лозенец".
26-годишно момиче наема апартамент на първия етаж на бул. "Черни връх" в началото на годината. На собственика заявява, че помещението ще й трябва, за да работят вътре шивачки. Вместо да чуват тракане на машини обаче, съседите виждат, че в апартамента всеки ден влизат голям брой добре облечени мъже.
Апартаментът има страничен вход и клиентите, които го посещават, не се налага пряко да се сблъскват със съседите. Въпреки това обаче, постоянното движение в апартамента буди съмнения у собствениците в блока. В полицията е подаден сигнал за проверка на мястото.
Момичетата, които работят в апартамента, са дали своя обява в интернет.
Посочили са и адреса,
на който се помещава студиото,
така че не представлява трудност да бъде установено кои са те.
Полицай под прикритие се обажда на телефона на студиото в кв. "Лозенец". Вдига 26-годишната наемателка, която предлага на служителя на реда да си запише час.
Мъжът отива в салона малко по-рано - достатъчно, за да може заедно с колегата си да издебне клиент, който в този момент получава "освобождаване". Наемателката на помещението го кани да влезе през страничния вход - стъклена врата с плътна завеса. Апартаментът, в който се правят масажите, е тристаен.
Във фоайето е поставен диван, на който клиентите да изчакват своя ред. Във всяка от стаите работи по една масажистка. В момента, когато полицията пристига, жените все още не знаят, че са попаднали в капан и спокойно обслужват свой клиент. Оказва се, че в студиото освен наемателката работят и две други момичета, много по-малки от нея. Когато започват работа в началото на годината, те все още били ученички. В момента на арестите абитуриентските им балове точно са приключили. Впоследствие става ясно, че едното момиче познавало 26-годишната наемателка. Съгласило се да работи като масажистка и извикала своя приятелка, която в този момент била все още непълнолетна.

Цялата схема на новия бизнес, както и парадоксални случаи с редовни клиенти на масажистките, четете в новия брой на в. "168 часа"