Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ВЛЮБЕНИ: Асен Блатечки и Диляна Попова официално потвърдиха новината, че чакат син. Моделката е бременна в четвъртия месец.
ВЛЮБЕНИ: Асен Блатечки и Диляна Попова официално потвърдиха новината, че чакат син. Моделката е бременна в четвъртия месец.

Две тела се допират страстно в асансьора, а дрехите бавно падат на земята. Огледалата са запотени, а двойката бърза да стигне до стаята на хотела, за да продължи ласките си. За секссцената е нужен само един дубъл. Страстта в очите на двама от най-красивите българи не изглежда като актьорска игра. По нищо не личи, че се докосват за първи път. По време на въпросната гореща сцена се ражда забранената любов между Асен Блатечки и Диляна Попова.
Секссимволите не са единствените, които прекрачват морала по време на работа. Голяма част от звездите у нас оставят семейство и деца, след като са открили нова изгора в живота си.
Твърде достоверните ласки между Блатечки и Попова в сериала "Стъклен дом" моментално пораждат слухове сред зрителите за последвала връзка. В началото те опитват да отрекат клюката и дори пишат писмо до медиите с категоричното послание: "Ние сме просто колеги!" Асен е щастливо женен, а Диляна се е отдала на кариера. Така продължава до мига на истината, когато се разбира, че
една от най-красивите българки за всички
времена чака дете
от секссимвола Асен. Двамата с нетърпение очакват появата на сина им, който трябва да дойде на бял свят някъде в началото на септември.
Манекенката дълго криела щастливата новина дори от най-близките си хора. Излизала все по-рядко, въпреки че външно още не й личало. Новината споделила единствено на сестра си.
"Химията между тях беше повече от очевидна. Това допълнително помагаше на снимачния процес. Асен искаше първо да сподели с жена си Катерина за бебето, после с приятелите си. Беше го страх тя да не разбере от медиите, че с Диляна ще имат дете. Щеше да бъде грозно", сподели пред "168 часа" близък до новата светска двойка.
Диляна и Асен се виждат за пръв път на снимачната площадка на "Стъклен дом". Моделката е включена като нов герой в един от последните сезони на сериала. Преди това е виждала Асен само по телевизора.
Запознават се в гримьорната
Докато тя чете сценария, той й се усмихва. Помежду им прехвърчат искри, а продуцентите забелязват, че общите им сцени винаги се получават.
Покрай работата красавицата и актьорът стават добри приятели. Понякога излизат с компания по заведения, а Диляна дори се запознала с дъщерята на Асен. Той от години живее на семейни начала с родна режисьорка, но я напуска заради моделката. Името му е свързвано с редица хубавици, но той не признава за нито една авантюра.
"В живота ми има само две жени и те носят еднакви имена. Това е половинката ми Катерина и дъщеря ни Катя", обясняваше доскоро Блатечки. Непосредствено след това изявление Асен напуска майката на детето си и започва да живее с Диляна в нов апартамент. От години насам те са смятани за родни секссимволи. Това им носи многобройни фенове, които днес подкрепят връзката им.

Кои други звезди от шоубизнеса са се влюбвали в колеги, четете в новия брой на в. "168 часа"