Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ИЗГОДНО: Медийният бос купи страхотен имот на едно от най-хубавите места в София.
ИЗГОДНО: Медийният бос купи страхотен имот на едно от най-хубавите места в София.

Шефът на Нова телевизия Дидие Щосел се обзаведе с красива къща в идеалния център на София.
Изпълнителният директор на частната телевизия e платил 4 млн. лева, за да се обзаведе с имот, разположен в един от най-привлекателните райони в столицата. От къщата му има изглед към Докторската градина, Софийския университет и Народната библиотека. Наоколо живеят и други много популярни българи. На двайсетина метра е кооперацията, която преди 10 ноември обитават първите хора на властта, а след това и техните наследници. Съвсем наблизо е и апартаментът на Светлин Нейнски и съпругата му Надежда Михайлова-Нейнски.
На една пряка от Щосел живее поетът Любомир Левчев, недалеч е и
луксозната социалистическа кооперация,
в която има дом певицата Лили Иванова.
"Почти всяко жилище в района има своята интересна история. От началото на миналия век тук започват да се нанасят държавните първенци. Сделки с имоти тук рядко се случват, защото наследниците им са достатъчно осигурени и нямат нужда да продават", категоричен е опитен столичен брокер. На Дидие Щосел късметът му се усмихва и той успява да се сдобие с красива къща на три етажа. Медийният бос е поредният известен гост от чужбина, на когото българския въздух му харесва, и решава да се засели за постоянно у нас. Оказва се, че той не е единственият богат чужденец, който търси постоянен дом в София в последната година. Пред покупка на къща в "Бояна" е посланикът на Катар у нас Мохамед бен Али Алнуейми. Арабел Караян, дъщеря на
световноизвестния диригент Херберт фон Караян,
пък се е сдобила тази година с имение за около 8 милиона лева в южния квартал "Драгалевци". От това лято луксозен имот с басейн на покрива край Созопол има и литовски адвокат.
С най-много недвижимости в България обаче се е сдобил руският естраден идол Филип Киркоров.

За всички останали богати чужденци закупили луксозни имоти у нас четете на 6 специализирани страници в печатното издание на в. "168 часа"

НАШЕНЕЦ: Дидие Щосел реши да се установи в България за постоянно и си купи красив имот.
НАШЕНЕЦ: Дидие Щосел реши да се установи в България за постоянно и си купи красив имот.