Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

НЕУМОРЕН: Ивайло протестира сутрин пред партийна централа, след това отдъхва за кратко и вечер отново е в челните редици на шествието.
НЕУМОРЕН: Ивайло протестира сутрин пред партийна централа, след това отдъхва за кратко и вечер отново е в челните редици на шествието.

Тълпата успява да удържи на полицейския натиск. Каски и щитове се сблъскват с телата на протестиращите.
В критичния момент човек се озовава между стотици полицейски кубинки. Падналият отнася тежки удари. От множеството се изстрелва актьорът Ивайло Захариев и заедно с друг млад мъж започват да дърпат за краката падналия на земята. Измъкват го секунди преди да бъде стъпкан.
Съдбата сякаш нарочно праща различни роли на Ивайло, за да го изпита как ще се справи. В хитовия сериал "Под прикритие" той играе тайното ченге
Мартин, което трябва да разбие отвътре организираната престъпност
На улицата, в реалния живот, Ивайло е от другата страна на барикадата. Без миг колебание се вклинява в полицейските редици, за да извади паднал в битката между протестиращи и униформени. Малко по-късно Захариев също се оказва в центъра на напрегнати събития. Някой от множеството отправя
обидни реплики към шефа на агитката на ЦСКА Димитър Ангелов-Дучето
"Червеният" ултрас не му оставя длъжен и двамата са готови за бой. Захариев успява да успокои обстановката.
"Ангелов излизаше от заведение в близост до барикадата и към него полетяха обидни реплики, той отговори. Двете страни се изнервиха. Опитах да го успокоя, за да не стават излишни проблеми. В тази обстановка всеки може да си изпусне нервите, но гневът не е добър съветник", заявява Ивайло пред "168 часа".
Във вторник вечерта актьорът е сред тези, които
препречат пътя на автобуса,
с който депутати и министри се опитват да напуснат парламента.
"С жена ми и още неколцина човека се изпречихме на пътя на автобуса. Бяхме твърде малко, но някак си успяхме да го удържим, докато дойдат и другите. Уморен съм вече, но през деня събирам сили и се готвя за вечерта. Сигурен съм, че оттук нататък действията на всички протестиращи ще бъдат много по-сериозни", предупреждава Ивайло.

Цялата история четете в новия брой на в. "168 часа"