Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Антон Божков покани приятеля си от детинство Филип да кумува на сватбата му с Ива Софиянска, научи "168 часа" от присъствали на пищното тържество.
Досега в медиите беше съобщено само, че булката е избрала по-голямата си сестра Елена за своя кума, но никой не разбра кой е бил партньорът й в този важен сватбен ритуал.
Младоженецът е пожелал да се довери на един от най-близките си приятели, с който се познава от дете. Филип е учил в едно училище със сина на един от най-богатите хора в България Васил Божков. По-късно двамата заедно продължават образованието си в Лондон.
"Тони можеше да избере някой от влиятелните приятели на баща си за кум, но той никога не е имал подобен стил на поведение. Явно не харесва някои български разбирания, че на сватбата каниш кумове, от които може да
извлечеш някаква изгода
С Филип са неразделни от много години и беше съвсем естествено той да го придружи до олтара", коментират приятели на младото семейство, които са били сред поканените на празненството.
След подписването дъщерята на бившия кмет Стефан Софиянски и съпругът й
канят 300 гости на купон в "Шератон". Младоженците се доверяват на ритуала да получат подаръците си преди да започне тържеството и така си спестяват досадното обикаляне по масите в разгара на веселбата. Новото семейство избира песента We are young на нюйоркската група Fun за сватбения си танц. Парчето получи награда "Грами" за най-добра песен на годината на церемония в Лос Анджелис в началото на 2013 г. Почти веднага след това Антон и Ива са изненадани от по-малката сестра на булката - Мария, която в компанията на китариста Иван Лечев поздравява семейството с песента Salut d'amour. По-късно и други гости се включват в поздравите, осигурявайки различни музикални и танцувални изненади, а черешката на тортата е появата на поп примата Лили Иванова.
Някои от гостите са принудени да запечатат красивите мигове в съзнанието си, тъй като снимките са нежелателни. Става дума за приятелите на Ива от "Нова телевизия", които са подсетени
да снимат само в краен случай,
тъй като младоженците не желаят да споделят най-празничния си миг с медиите.
Само два дни след сватбата младоженците зарязаха всички грижи и заминаха на сватбено пътешествие на Френската Ривиера. Според непотвърдени информации екскурзията им е подарък от Васил Божков. Бащата на младоженеца дарил младото семейство и с апартамент в престижния лондонски квартал "Канари Уорф".