Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ицо Хазарта е успял да се спазари за внушителните 7000 лева за всяка седмица, която прекара в "Денсинг старс".
Лошото момче на "Ъпсурт" дълго време избягваше изяви в риалити формати, които могат да му навредят на имиджа, но този път продуцентите са се оказали достатъчно напористи и щедри.
"Хазарта нямаше как да се откаже от подобна сума. Простите сметки показват, че ако се задържи
до края на шоуто, певецът ще вземе над 80 хил. лева,
което си е повече от добра сума в днешната криза. Всеки сам се е пазарил за това колко пари да получава на седмица. Явно Христо е най-големият талант в тази област", с усмивка коментират от НОВА.

Тази година продуцентите на танцувалното риалити са се изхитрили да плащат само за свършена работа. На звездите в шоуто предварително им е обяснено, че хонорарът им зависи от това точно колко време ще се задържат в доста популярното шоу. Затова и съревнованието между звездите не е само плод на усилията на сценаристите. Всеки един от известните хора, които се потят на дансинга, има интерес да се хареса на зрителите и да остане поне още една седмица, което означава още някой лев.
Със сигурност в най-добра форма е банковата сметка на Хазарта, тъй като някои от останалите звезди са се договорили за доста по-малки седмични възнаграждения. Според запознати с цифрите в "Денсинг старс" най-ниският хонорар е около 3000 лева. Тези дни се завъртя слух, че
точно толкова получава Глория,
но самата певица категорично отказва да коментира своето заплащане. Някои от звездите пък продължават да твърдят, че са влезли в шоуто само заради кефа да потанцуват с професионалисти и не са били особено придирчиви относно заплащането.