Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Георг Георгиев СНИМКА: Пресцентър на ПП ГЕРБ
Георг Георгиев СНИМКА: Пресцентър на ПП ГЕРБ

Вероятно никога не са ви лъгали по-цинично, брутално и нагло. Това написа във фейсбук депутатът от ГЕРБ-СДС Георг Георгиев. 

"Разбира се знам, че вие не повярвахте в нито един момент, че #про100Киро идва да бъде кандидат в Перник от някакъв сантимент по областта. И как би могло да бъде така, при положение, че неговото управление направи всичко възможно да съсипе региона - къде със злонамереност по ПВУ, къде с пълната некадърност по Плана за справедлив преход, къде по нулевата инициатива да защити интересите на области като нашата във връзка със Зелената сделка. Няма да коментирам дори базови теми като инфраструктура и регионално развитие", каза той.

"Не е нелогично. Петков не знае колко са общините в Пернишко, та камо ли да направи нещо за тях".

"Но така или иначе, скъпи приятели, вие дадохте своята оценка за #ПеПеците - трето място с унизителните малко над 3000 гласа.
Мандат закачен на косъм. Косъм, тънък колкото обясненията за пуделите, пачките и контрабандистите на безценния рожденик на промяната, комуто влизането на Кирчо от София осигурява да „представлява" Перник. Червеното ченге Бойко Рашков, което още в кампанията заяви, че „няма да стъпя в Перник", пак иска да размята пищови из областта", обясни Георгиев.

"Но този път го предупреждавам още от сега - ти и твоят чадър няма да сте добре дошли. Знам, че пак ще се таиш по задните редове в НС, без да смееш да пристъпиш и крачка извън пленарната зала. Хубаво е обаче да знаеш, че въпреки така нужния ти депутатски имунитет, заради който изнуди #промянката да изкопае дъното с твоето повторно избиране, от думите и истината бягство няма. А предстои да чуеш много истина", допълни той. 

По-рано днес Кирил Петков подаде заявление в Централната избирателна комисия, че ще влезе в Народното събрание от 23-ти МИР-София, а не от Перник, където също бе водач на листа, научи "24 часа".

Така доскорошният депутат от ПП-ДБ Настимир Ананиев отпада от парламента за сметка на бившия вътрешен министър Бойко Рашков, който ще се закълне като депутат, защото бе втори в листата в Перник след Кирил Петков, пред когото стоеше дилемата кой от двамата да предпочете.

Скъпи приятели, Вероятно никога не са ви лъгали по-цинично, брутално и нагло. Разбира се знам, че вие не повярвахте в...

Posted by Георг Георгиев on Friday 14 June 2024