Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кирил Петков Кадър: Фейсбук/ Kiril Petkov
Кирил Петков Кадър: Фейсбук/ Kiril Petkov

Знаем, че част от разочарованието беше, че не комуникирахме добре с вас. Това каза съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков във фейсбук профила си и обясни, че независимо какво правителство предложи Бойко Борисов, ПП-ДБ ще бъде ясна опозиция.

По думите му ПП ще бъдат ясна и конструктивна опозиция, като ще подкрепят всички политики, които са "за" Европа и "против" корупцията. Той добави, че в парламента ПП ще се борят за честно споделяне на благата.

"Ще се борим срещу всеки момент на корупция или всеки инцидент на корупция или кражба, и ще направим всичко възможно, така че нашите реформи, които сме си заложили и мечтали, да продължат", заяви Петков. "Защото България може да бъде една просперираща страна, ако имаме и нормални институции", обясни той. 

"Знаем, че част от разочарованието беше, че не комуникирахме добре с вас. Ето, започваме да комуникираме, казваме преди да направим нещо, ще имате информацията от нас. В момента казваме независимо какво правителство предложи Борисов, ние ще сме ясна опозиция", каза Петков. 

Той призна за грешки в комуникацията и обяви, че от партията започват да казват преди да направят нещо.

"Важно е демокрацията в България да продължи да работи още по-добре и ние ще бъдем гарант за това", допълни бившият премиер Николай Денков

Промяна

В българската гора е слънчево и светло, зарежда с много енергия. Гответе се за реванш 😊

Posted by Kiril Petkov on Thursday 13 June 2024