Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Проф. Огнян Минчев

СНИМКА: РУМЯНА ТОНЕВА
Проф. Огнян Минчев СНИМКА: РУМЯНА ТОНЕВА

Обнадеждени от определени очаквания, свързани с новото служебно правителство, кремълските апологети чевръсто излязоха от пещерата и минаха в яростна атака срещу българския европейски и атлантически избор - разбира се, по общественото радио, финансирано от данъците на всички ни.

Мярка на лъжите и досега не е имало - сега обаче те се леят особено интензивно, особено основната лъжа: Европа ще праща войски в Украйна и българските "евроатлантици ще се наредят първи на опашката - дори преди Полша..."

В България има водещи политици, които шумно се бият в гърдите колко големи "евроатлантици" са. Президент е Божем "натовски генерал". Всички тези хора са излъчили представители в онова нещо, наречено СЕМ. На 200 км. от нас се води война. Техният СЕМ зорко пази система на медиен контрол, при която в българското публично пространство - в полза на една чужда страна, обявила ни за "вражеска държава" - се води масирана пропагандна война срещу българската международна и стратегическа принадлежност.

Целта е българите да вдигнат бялото знаме и доброволно да попаднат в нова епоха на безвремие под евразийски контрол - под контрола на най-големия противник на модерната българска държавност от 140 години насам.

Господа политици - "евроатлантици", вашето мълчание означава само едно - мълчаливо съгласие с враждебния пропаганден контрол над българското публично пространство. Не си правете илюзии - ако кремълските спонсори на българските евразийски пропагандисти постигнат целите си на Балканите и в България - вие ще бъдете сред първите пострадали! Няма да ви спаси възможността за гъвкави лупинги, нито бялото знаме, което ще развеете при първите сигнали за нарастваща заплаха от Изток. Вярно е, можете да избягате - винаги има къде.

Ако не бързате много - на тръгване обявете официално окончателния край на българската държава и на българския национален проект. Българите не могат да живеят като евразийски слуги и да останат българи - те ще се слеят с другите групи постимперски ретарди около кремълския неоимперски център. Украйна геройски се бори срещу тази съдба, самосъздава се като достойна европейска нация. Ние вървим в обратната посока. Съзнанието ни е отровено от пропагандата на откровените врагове на България. Господа политици, нямате ли малко срам!

От Фейсбук.