Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Слави Трифонов
Слави Трифонов

"Продължаваме промяната - Демократична България" даде списъка с кандидати за министър-председател на президента, всичките свързани с ГЕРБ. Това написа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов в профила си във Фейсбук и допълни, че Димитър Главчев е заел този пост преди няколко месеца с гласовете на ПП-ДБ.

Според Трифонов лидерът на "Продължаваме промяната" Кирил Петков е направил най-много през цялата история за Бойко Борисов. "Ти не само го изпра, не само го върна във властта, но и промени Конституцията така, че сега ГЕРБ да имат служебен кабинет", обърна се към Кирил Петков лидерът на ИТН.

Вчера държавният глава Румен Радев определи председателя на Сметната палата Димитър Главчев за кандидат за служебен министър-председател в изпълнение на чл. 99, ал. 5 от Конституцията, а днес му възложи да предложи състав на служебно правителство в рамкте на седем дни.

Ще се стремим към избори "две в едно", каза пред журналисти кандидатът за служебен премиер Димитър Главчев на излизане от президентството. Ще търся министри, които са експерти, равно отдалечени от всички политически сили, подчерта той.