Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Футболистът на третодивизионния "Гигант" (Съединение) – Здравко Жилов, изживя огромна трагедия. Той е загубил брат си, снаха си и двете им дечица при пожар в Германия. Това се е случило вчера, 25 март. Децата са били на 3 и 6 години.

От клуба призоваха всички, които възможност, да помогнат.

Ето какво написаха от "Съединение" на официалния си сайт:

Уважаеми фенове и любители на футбола, неведнъж всички Вие сте показали Вашата съпричастност.

Дойде отново време всички заедно да обединим силите си и да помогнем на един от нашите футболисти. Здравко Жилов винаги е доказал, че на терена оставя своето сърце и душа и се раздава до край във всеки един мач.

Сега той има нужда от нашата подкрепа. На 25 март в Германия при пожар той губи едни от най-близките си хора. Брат му, снаха му и двете им деца (едното на 3 години, а другото на 6 месеца).

Трагедията за семейството е огромна, а сега те се нуждаят от сума в размер на 18 000 евро, за да транспортират телата им до България.

От ръководството на ОФК „ГИГАНТ" (Съединение) отправяме към всеки един от вас МОЛБА за еднократно подпомагане, според личните финансови възможност.

Дарителски кутии ще намерите в парк-кафе „ СТИВИ" и на стадиона.

В събота (30.03.2024) предстои да се изиграе мачът от 26 кръг на Югоизточната Трета лига срещу отбора на ФК"Созопол" – начало 15:00 часа, който ще бъде в подкрепа на Зината.

Нека обединим силите си и дадем лъч светлина в този тежък момент за семейството