Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Слави Трифонов
Слави Трифонов

Тероризмът е чудовищно зло, с което човечеството е обречено да се бори и трябва да се бори с всички средства, написа в профила си във Фейсбук лидерът на „Има такъв народ" (ИТН) Слави Трифонов по повод атаката в Москва.

Убийството на невинни хора продължава по всички кътчета на света и продължава да шокира и отвращава всички нормални хора, където и да са те, допълва Трифонов.

Битката с тероризма, където и да е той, трябва да бъде толкова брутална, колкото и самия тероризъм. Страданието на невинните жертви в Русия и техните близки е същото като страданието на всички невинни жертви по целия свят, пише още лидерът на ИТН.

Въоръжени мъже в камуфлажни униформи откриха снощи стрелба с автоматични оръжия в концертна зала в руския град Kрасногорск, последвана от огромен пожар.

При нападението, за което пое отговорност групировката "Ислямска държава", до момента има данни за 115 жертви. В болници са 121 ранени, от които 60 са в тежко състояние. Руската Федерална служба за сигурност (ФСС) е докладвала на президента Владимир Путин, че са задържани 11 души, включително четирима пряко замесени в атаката, припомня БТА.