Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

В СЪДА:Прокурорите не успяват да докажат, че Холмс има нещо общо с убийството на приятелите му.
В СЪДА:Прокурорите не успяват да докажат, че Холмс има нещо общо с убийството на приятелите му.

"Каквото и да ти кажат, не се отделяй от тялото ми по пътя към крематориума. Не искам пенисът ми да бъде потопен в буркана с формалин от някой луд фен", нарежда с немощен глас Джон Холмс на своята съпруга Лори Роуз.
Няколко часа по-късно легендата на световното порно си отива от този свят само на 43 години. Той е загубил дълго водена битка със СПИН, наркотиците и кошмарите от миналото. В последните си дни Холмс е останал без приятели, а единствените му посетители са жадни за сензации журналисти. Те се опитват да изкопчат от порноактьора истината за ролята му в кървавото четворно убийство, което потриса Лос Анджелис през 1981 г. До края на живота му
никой не успява да изкопчи версията на Холмс за
нощта на 1 юли,
когато четирима негови приятели са бити до смърт с метални тръби. Порнолегендата успява да се измъкне от лапите на правосъдието, което го погва след бруталното масово убийство, но не успява да избяга от собствената си съвест и прави всичко възможно да се самоунищожи. Джон Холмс със сигурност е един от най-добрите примери за жестоката съдба, която преследва звездите от филмите за възрастни. В миналия си брой "168 часа" разказа за проучването на световна християнска фондация, според което порнозвездите са преследвани от проклятие. Религиозната организация извади имената на 82 звезди от сексфилмите, които умират от наркотици, болести и насилствена смърт от 1984 г. до днес. Вече ви представихме имената на първите 41 починали актьори, както и по-драматичните съдби на някои от тях.
Във втората половина от зловещия списък попада името на Джон Холмс, който още приживе се превръща в легенда. Той няма нужда да ходи по кастинги или да се моли на продуценти да го вземат в техните продукции. Достатъчно е просто да разкопчае панталона си. Джон притежава пенис с внушително големи размери. По-късно той твърди, че в пълна ерекция достига до 40 см, но повечето изследователи върху проблема твърдят, че в действителност американецът притежава 34-сантиметрово оръдие на труда. То е забелязано от някакъв фотограф, докато двамата с Холмс уринират в една и съща тоалетна. Впечатленият очевидец пита Холмс дали иска да го снима за еротично списание. Офертата е приета без колебание от върлинестия Холмс, който тъкмо е напуснал армията и се чуди с какво да се занимава. Много скоро славата на неговия полов орган се разраства, а според някои легенди първата му съпруга Шарън отива при продуцент на сексфилми, за да го убеди, че правореният може да свърши много добра работа на снимачната площадка. Самият Холмс твърди,
че си е спечелил място в историята с много
упорит труд
"От малък си знаех с какво разполагам и не се съмнявах, че един ден ще стана звезда. Девствеността ми беше отнета от бавачката ми още на шестгодишна възраст, докато бях на гости на леля си", разказва Холм по-късно, но за него вече се знае, че доста обича да послъгва. Дори сухите и отдавна проверени факти са достатъчно впечатлителни. За цялата си кариера той успява да се снима в над 2000 филма за възрастни, а в разцвета на силите си хонорарът му за един снимачен ден е 3000 долара. В този период 34-сантиметровият Джон е убеден, че трябва да опита от всички блага на съвременната цивилизация и много бързо от тревата се прехвърля на кокаина и крека. "Всички жени бяха мои. Имах повече фенове от някои холивудски звезди, а колежките ми щяха да се избият коя да участва в една сцена с мен", хвали се Джон в средата на 80-те години или малко преди да започне стремглавото си пропадане към пропастта. Първата, която забелязва промяната в Холмс, е съпругата му Шарън. Тя не се развежда с него, но двамата живеят по-скоро като съквартиранти. Това позволява на звездата от сексфилмите да прибере у дома 15-годишната си любовница Доун Шилер. Джон първо се запознава с бащата на момичето, който е ветеран от войната. Двамата бързо си допадат, а порноактьорът помага финансово на семейството на Доун. Много скоро зад бащината му привързаност към момичето се прокрадва нещо друго и двамата се местят в къщата на актьора, който вече е
познат в бизнеса като
Джони Стоманата
Само че този му прякор не отговаря съвсем на истината. Холмс е започнал да прекалява с наркотиците и това се отразява върху трудоспособността му. Продуцентите виждат, че той не успява да изпълни това, за което са му платили, и добре платените ангажименти на Стоманата рязко намаляват. Не намалява обаче неговата привързаност към кокаина и той принуждава любовницата си Доун да обслужва богати господа, за да осигурява от бялото вещество за себе си и за своя любовник. Вместо да се вземе в ръце, Джон Холмс продължава да се друса яко и си намира приятели в това смъртоносно забавление. Става дума за сплотена групичка от наркомани, които обитават просторна къща в сравнително престижен квартал на Лос Анджелис. Джон е истинска звезда в групата и много скоро се налага като лидер, който е ценен заради участието му във сексфилмите, но и заради връзките му с престъпния бос Еди Неш. Той е палестинец с американски паспорт, който успява да се издигне от продавач на хот дог до собственик на увеселителни заведения. Под прикритието на нощните си клубове Неш върти търговия с дрога и крадени вещи. Палестинецът ползва Холмс и приятелите му да пласират крадената стока, а в замяна им се отплаща с дрога. Групичката около бившия порнокрал има нужда от все по-големи дози дрога и не може да се задоволява с трохите , подхвърлени от Еди Неш. Наркоманите решават да ограбят своя благодетел, а Джон Холмс съставя плана. Той често посещава имението на Неш и
забелязал, че домакинът му няма навика да си заключва вратите
"Ще влезем през плъзгащата се врата откъм двора и ще съберем всичко ценно. Ако стане проблем, ще се направим, че всичко е било шега. Еди ми е приятел и няма да ни направи проблем", разказва по-късно един от участниците в обира, който успява да се измъкне жив от последвалото наказание. Трима от групичката на Холмс се вмъкват в имота, а техният лидер остава в колата. Наркоманите подхождат аматьорски и се натрисат на един от гардовете на боса. В този момент единият от тях все пак запазва хладнокръвие и вади полицейска значка и пистолет. Тримата крещят: "Не мърдай, полиция!", а охранителят се връзва на номера и пада на земята. Бандитите спипват Еди Неш в спалнята му и го карат да им отвори сейфа, откъдето отмъкват наркотици, бижута и пари. Според разследващите плячката е на стойност около 800 хил. долара.
След успешния удар всички се събират в свърталището си, където разделят заграбеното. Джон Холмс получава няколко златни бижута и решава по най-бързия начин да се отърве от тях. По пътя към заложната къща е спипан от момчетата на Еди Неш, които го карат в имението на ограбения и унизен палестинец. Неш е разпознал гласа на един от атакувалите го и бързо е направил връзката с бившата порнозвезда. Джон Холмс не се оставя дълго да го увещават и издава съучастниците си. Събитията около последвалото жестоко отмъщение и до днес не са напълно изяснени. Полицаите предполагат, че Холмс е завел ударната бригада на Неш до квартирата на неговите приятели и дори им е отворил със своя ключ. Четирима са убити в съня им, а стените на дома са опръскани с кръв. Жертви на престъпниците стават две невинни жени, които са на гости при двама от влезлите в дома на престъпния бос. Третият от участвалите в обира е в хотел с проститутка и се измъква, за да разкаже целия случай пред полицаите. Холмс също е пощаден и се опитва да избяга в друг щат, но набързо е спипан и вкаран в килията. Делото се проточва, но прокурорите не успяват да докажат съпричастността на Холмс към обира в дома на Неш и последвалата кървава саморазправа. Докато е зад решетките в очакване на развръзката на делото, Холмс често е посещаван от пазачи, които искат автограф върху касети с неговите филми.
След като излиза от затвора, бившият Мистър Стомана
опитва да се изчисти от наркотиците и да започне
на чисто
Най-големият му страх е, че неговият бивш работодател и приятел Еди Неш не е забравил предателството и просто изчаква удобен момент, за да му види сметката. Полицаите освобождават порноактьора от този страх, след като намират огромно количество кокаин в дома на Неш, и той е пратен зад решетките. През това време актьорът с най-голям пенис по това време започва отново да снима филми и дори участва в гей продукция. Точно когато изглежда, че Джон има шанс да изплува, лекарите му съобщават, че е болен от СПИН. Новината срива психически Холмс и той отново започва да се друса. Краят му е неизбежен, а на погребението му присъстват шепа ретортери и втората му жена Лори Роуз, която е взела присърце заповедта да не позволява да бъде отрязана най-безценната част от тялото на починалия съпруг.

В миналия брой бяха публикувани имената на 41 починали порнозвезди и причината за тяхната смърт от 1984 г. досега. По-долу са представени останалите 41 актьори от филмите за възрастни, които не успяват да доживеят дълбоки старини.
42. Жасмин Грей (21) загива в автомобилна катастрофа през 2005 г.
43. София Роч (24) се самоубива през 2002 г.
44. Нотия Чайлдс (23) се хвърля от балкона под въздействието на наркотици през 2002 г.
45. Леа де Мае (28) умира на 27 години от рак на мозъка през 2004 г.
46. Кристи Лин (24) умира при автомобилна катастрофа през 1995 г.
47. Кло Джоунс (29) умира от чернодробна недостатъчност заради системна употреба на алкохол и успокоителни през 2005 г.
48. Анастасия Блу (28) - самоубива се със свръхдоза през 2008 г.
49. Ева Лукс (32) умира от свръхдоза хероин през 2005 г.
50. Тейлър Съмърс (29) - убита с нож и захвърлена в реката през 2004 г.
51. Лолипоп (35) умира от сърдечен удар през 2008 г.
52. Карън Диор (37) умира от СПИН през 2004 г.
53. Камила де Кастро (25) - хвърля се от осмия етаж на жилищната си сграда през 2005 г.
54. Анджела Деви (30) - обесва се през 2006 г.
55. Сюзън Бритън самоубива се, но няма данни на колко години е била.
56. Джулия Джет (28) умира от свръхдоза хероин през 2005 г.
57. Ребека Стийл (42) умира от свръхдоза през 2004 г.
58. Челия Юнг - самоубива се през 1992 г.
59. Чарли Уотърс убита е от свой любовник през 1989 г.
60. Анна Мейл (38) загива в автомобилна катастрофа през 2006 г.
61. Аркадия Лейк (33) умира от свръхдоза през 1990 г.
62. Карън Ланком (32) умира от свръхдоза наркотици през 2005 г.
63. Бритни Мадисън (21) - загива в автомобилна катастрофа през 2005 г.
64. Линда Уонг (36) умира от смъртоносен коктейл от наркотици и алкохол през 1987 г.
65. Алекс Джордан (27) - обесва се през 1995 г.
66. Бамби Уудс (31) изчезва безследно през 1986 г.
67. Лиза де Лий (45) изчезва безследно през 2003 г. и се появяват слухове, че е починала от СПИН.
68. Елиса Бридж (28) умира от свръхдоза хероин през 2002 г.
69. Лори Майкълс (39) - изчезва през 2007 г.
70. Мегън Лейдж (26) застрелва се през 1990 г.
71 Джо Ромеро (?) умира от усложнения вследствие на СПИН през 2007 г.
72. Кол Райдър (?) умира при неизяснени обстоятелства през 2008 г.
73. Джон Холмс (43) умира от усложнения вследствие на СПИН през 1988 г.
74. Кирби Скот (44) умира от свръхдоза хероин през 2006 г.
75. Джон Доудж (43) - обесва се през 2006 г.
76. Джони Рам (39) - обесва се през 2004 г.
77. Майк Хенсън (38) - болен е от СПИН, но умира от свръхдоза през 2002 г.
78. Тим Барнет (37) - обесва се в затвора, където излежава присъда за изнасилване през 2005 г.
79. Кен Норт (35)самоубива се със свръхдоза през 2007 г.
80. Линдън Томас (25) - умира от дихателна недостатъчност вследствие на тежък астматичен пристъп през 2007 г.
81. Кол Джамер (34) - застрелва се през 1995 г.
82. Анди Дил (43) умира от менингит през 2006 г.

СЕРИАЛ:ХОЛМС влиза успешно в ролята на детектив, който наказва престъпници в секс филмите си.
СЕРИАЛ:ХОЛМС влиза успешно в ролята на детектив, който наказва престъпници в секс филмите си.