Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Харизматичната Цветомира продължава своята борба за живот.

Младата жена научава страшната диагноза - рак на панкреаса с метастазии на черен дроб и кости, точно на 8 март 2022 г. От тогава до сега тя минава през ада на болките и тежестта на лечението, но не губи надежда за своето оздравяване. Тази година я връхлита поредното изпитание, защото ракът се връща по-агресивен и бърз. Цвети посреща празника на жената в болница в Турция. Ето какво споделя самата тя:

"Декември месец 2022 г. започнах лечение в Турция в болница Koç University Hospital, благодарение на вас дарителите. Лечението вървеше много добре, бях на имунотерапия, от където част от рака беше изчезнал, най-вече в черния дроб. На панкреаса и костите беше понамалял, но все пак си го имаше, колкото и да ми се искаше да беше изчезнал напълно от всички органи, но нищо.

Човек трябва да се радва и на малките неща. Болките бяха намалели, всичко за момента вървеше добре, за жалост краката още не ги чувствах, но лекарите казваха, че първо, трябва да излекуваме и изчистим рака, а след това да започнем лечение с краката.

Но след хубавото явно идва и лошото... ракът се върна по-агресивен и по-бърз.

По черния дроб се появиха метастазии, а там толкова много се радвах, че бяха се изчистили, но уви... съдба. Появи се също метастаза по едно от ребрата и в лицевата част - костта при веждата, от където едното ми око е леко изпъкнало и губи 50% от видимостта си. За жалост преди загубих чувствителността на краката си, а сега и част от видимостта на едното ми око.

Налага ми се бързо започване на химиотерапия с престой в болницата, където възлиза всичко на 50000 лв. на вливка/терапия, за момента са планувани 6 процедури химиотерапия. В последствие ще се определи дали процедурите ще се увеличават, всичко зависи как тумора ще се повлияе, отделно ще са ми нужни пари за медикаменти, транспорт и т.н.

Благодаря Ви предварително за вашата помощ!!!"

Всеки, който желае, може да подкрепи нейната борба чрез обявената кампания - ПоДари бъдеще на Цвети