Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Петър Москов КАДЪР: БНТ
Петър Москов КАДЪР: БНТ

Единственото, за което се разбраха ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, е политическата програма. Това заяви лидерът на партия КОД Петър Москов в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ.

"Ако това дали има правителство или не, е със същите зависимости, със същата механика като това дали ще се падне червено или черно на рулетката, дайте да не го коментираме въобще. Всъщност това, което се случва, е отвратително, грозно е", посочи Москов. 

"Големият проблем на това, което виждаме днес, е демаскирането на факта, че тези две, доскоро враждуващи политически фракции - ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, тези дни, около ротацията, стана окончателно стана ясно, че това всъщност не са алтернативи, защото единственото, за което се разбраха е политическата програма. Става въпрос за две групи, които се борят кой от тях да изпълнява едни и същи политики, кой да прави още от същото. Междувременно всички важни сектори на обществения ни живот колабират, фалират и ни предоставят все по-лошо качество. Това е сглобка между доскоро враждуващи олигархични кръгове с цел парите за възстановяване и устойчивост да бъдат усвоени", каза той.