Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Освен с ниски температури и влошени климатични условия, зимата се характеризира и с множество предимства – празнично настроение, възможност за практикуване на зимни спортове, посещение на ски и СПА курорти и много други. Плануването на ваканция през зимата обаче е много трудно предвид по-високите разходи и невъзможността за спестяване при повечето домакинства.

Съществуват популярни алтернативни начини, които да ви помогнат да заминете на мечтаната ваканция, дори без спестявания. Как да се сдобиете с допълнителни средства? Разберете повече за бързите кредити от екипа на Cashcredit.bg в следващите редове.

Защо да изберете бърз кредит за ваканцията ви?

Когато нямате налични спестявания, но имате нужда да се откъснете от сивото ежедневие и да се потопите в релакс и спокойствие, както и да обогатите вашата култура, не е нужно да правите компромис със себе си и да чакате следващата година. Можете да осъществите мечтаната почивка на момента.

Бързите кредити дават възможност за бързо получаване на заемните средства, с онлайн кандидатстване и одобрение до минути. С този метод за снабдяване с нужните средства не трябва да чакате дълго време за одобрение или за изпращане на желаната сума – достатъчно е само да попълните кандидатурата, да бъдете одобрени и финансите да се прехвърлят директно на вашата карта.

Можете да изберете сумата, необходима за вашата ваканция, както и срок за погасяване на кредита, според вашите възможности. Съществуват и видове финансирания без лихва или с минимална такава.

Как да получите заем на средства за мечтаната зимна ваканция?

Когато сте решили да получите заемни средства, трябва да изпълните следните няколко максимално улеснени стъпки, които се извършват бързо и удобно, директно през мобилното ви устройство или компютър:

  1. Избор на кредитодател
    Важно е да се доверите на кредитна институция, която е реномирана, известна с коректността си и добрата репутация сред реалните потребители.

  2. Избор на подходящ кредитен продукт
    Утвърдените кредитни институции предлагат разнообразни варианти, в зависимост от нуждите на потребителите – до заплата, потребителски, за пенсионери и други. Разгледайте условията и изберете сумата за ваканцията, срокът за погасяване и размера на месечните вноски, които ви устройват.

  3. Кандидатстване
    След като вече сте избрали продукт, е време да кандидатствате за получаване на средствата. Необходимо е да попълните кратка онлайн кандидатура, като посочите сумата, срока, дали искате обезпечение или не. Много кредитори предоставят възможност за онлайн регистрация, където процесът е изцяло автоматизиран и можете да следите всичко за кредита.

  4. Одобрение
    До няколко минути ще получите информация дали сте одобрени или не, след като екип от кредитната институция разгледа кредитната ви история и оценка.

  5. Получаване на средства
    След като сте одобрени за заема, ще имате възможност да получите заявената сума директно по посочената от вас карта.