Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

КИРИЛ ПЕТКОВ
КИРИЛ ПЕТКОВ

Днес Навални победи Путин. Той стана символ на свободата в Русия. Това написа във фейсбук съпредседателят на "Продължаваме промяната" (ПП) Кирил Петков.

По думите му Навални е станал символ, който не може да бъде затворен, скрит или убит. Оттук нататък Навални само ще мотивира милиони свободни хора в Русия да поискат промяна, добави Петков.

Политическа партия „Продължаваме промяната“ (ПП) осъжда събитията около смъртта на руския опозиционен политик Алексей Навални, античовешките мерки и условия, на които е бил подложен в затвора в Русия. Това се посочва в позиция, изпратена от пресцентъра на партията. Парламентарната група на „Продължаваме промяната – Демократична България" (ПП-ДБ) ще внесе законопроект за цялостно въвеждане на всички санкции и мерки срещу режима на Путин и неговите икономически интереси на българска земя, се казва в позицията. 

Руските власти съобщиха днес, че руският опозиционер Алексей Навални, е починал на 47-годишна възраст в затвора в Арктика, където излежаваше 19-годишна присъда. По данни на руската Федерална служба за изпълнение на наказанията той е починал след внезапно прилошаване.