Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Иво Танев
Иво Танев

Войни, военни конфликти, специални военни операции...

Десетки милиони невинни жертви, заради алчността и извратените мозъци на няколко човека! Най-тъжното е, че хората, народът около тях им се връзва в някакъв момент и започва да ги следва. Защото тези манипулатори, умело насаждат своите болни амбиции, като вменяват на хората, че това е тяхна кауза. Това е цивилизационен проблем и цивилизационен провал!

Жалко, че хората, които го осъзнават са твърде малко и е невъзможно да се противопоставят на всеобщата лудост. Ето и сега ще се повтори същото. Но този път, самоизтреблението ще е много по-голямо. Пълно е с хора, които се радват с какви невероятни оръжия разполага армията, която в тежката си заблуда, те подкрепят.

Хора, това е извратена лудост. Да, човечеството винаги е воювало. Но нали същото човечество еволюира! Или еволюцията засяга само това, как да се изтребваме по-успешно и по-модерно. Ако искате ме смятайте за наивен идеалист, но за мен истинската еволюция е, когато някой започне тежка манипулация върху хората, че трябва да воюват, те да дадат незабавен отпор. Пълен отказ от мобилизация! И това да е на всички нива. И най-вече...незабавното отстраняване, с всички средства, на военолюбивото същество!!! И накрая ще си позволя да повторя едно изречение: „Жалко, че хората, които го осъзнават са твърде малко и е невъзможно да се противопоставят на всеобщата лудост."

Не са ми важни лайковете. Важно е повече хора да видят и осмислят това. Пък, може и да не съм прав.

*От фейсбук