Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Хвърлените предмети от апартамента на братята паднали върху паркирана кола пред жилищния блок в девински квартал "Врътлек".
Хвърлените предмети от апартамента на братята паднали върху паркирана кола пред жилищния блок в девински квартал "Врътлек".

39-годишния Стефан Шупев е задържан за 72 часа, като предстои да му бъде поискан постоянен арест. Той е обвинен, че е убил по-големия си брат Руско в апартамента им на ул. "Рожен" в кв. "Врътлек" в Девин. Установено е, че той е починал в резултат на нанесени множество удари с ръце и твърди предмети по главата и тялото от страна на Стефан. Имал удари по главата, шията и тялото.

Снощи към 22:13 часа техен съсед съобщил, че от прозорец на четвъртия етаж в жилищния блок се изхвърлят предмети и шкаф. Те паднали върху паркиран „Мерцедес" пред блока и му нанесли щети.

На място пристигнал полицейски екип.

При извършен оглед в апартамента им, в една от стаите, бил открит трупът на по-големия брат. Полицаите открили убития на легло в хола, залян с отработено моторно масло и завивките около него тлеели.

Малко преди това двамата братя се скарали. Те са били безработни и често употребявали алкохол.

Братята се карали помежду си, но се помирявали. Живеели заедно в жилището. Нямат семейства. Баща им е починал, а майка им работела в Италия.