Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мястото на инцидента, в който загина бившият републикански шампион по борба Пламен Пенев.
Мястото на инцидента, в който загина бившият републикански шампион по борба Пламен Пенев.

Видеокадрите и свидетелските показания от произшествието ясно показват, че нашият съпруг и баща Пламен Пенев е изваден все още жив от катастрофиралата кола и че полицаите го налагат с ритници. Това казаха в студиото на „Здравей, България" съпругата и двете дъщери на републиканския шампион по борба Пламен Пенев, който загина на 30 декември вечерта след гонка с полицията в Стара Загора.

Става дума за бившата съпруга на Пламен Пенев, с която той е разведен от доста време.

Тези видеа са в все още в социалните мрежи и всеки може да ги види, казаха трите. „Ще направим всичко възможно да има съдебна експертиза, но да не е в Стара Загора", каза едната от дъщерите.

За нас той е бил принуден да бяга, но ние не можем да знаем дали и как полицаят от патрулката, който първо го е спрял, се е отнесъл към него, дали не е имал личен мотив да го гони и преследва. Баща ни се познава с цял град и всички го познават, казаха двете дъщери. Според тях той не е имал проблеми с никого в града.

Ивелина сподели, че е била в Холандия и е видяла от социалните мрежи какво точно се е случило с баща ѝ. „Абсолютно всичко беше в социалните мрежи. Така аз разбрах, че баща ми е бил пребит и убит от бой. В този момент исках да звънна веднага на дежурния в Районното управление в Стара Загора. Звънях на 112, за да получа информация, но ми бе отказана. Никой не се свърза с мен, за да ми каже какво се е случило", каза младата жена.