Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Владимир Путин КАДЪР: Първи канал
Владимир Путин КАДЪР: Първи канал

От Германия излизат чудовищни разкрития за вербуване или най-малкото ангажиране на ключови германски политици в полза на Кремъл. Като се почне от блокиране на германските служби, през рекрутиране на журналисти и учени (често на форуми като Валдай) и се стигне до предаване на тайни на НАТО на Газпром - уж за комерсиални цели, какъвто бил "Северен поток", както твърдеше Меркел.

В резултат за Германия настъпи Талебския "черен лебед" - като започна войната в Украйна, Путин веднага уепънизира тези свои активи в Германия - която сега понесе огромни икономически загуби именно заради търговията на своите ценности за икономически ползи от Русия и Китай.

Същото е и у нас - не само че войната не стресна ключови политици да излязат от бръщолевенията за някакви специални отношения с Русия, а просто ги разкри като руски агенти. Бивш военен министър също разкри как - покрай случая Гебрев - прокуратурата е "хваната", понеже е единствената институция в държавата, която не подлежи на разследване.

Вместо да се осъзнае на държавно ниво - а така и от цялото народонаселение - че сме в състояние на война - се вкарват всякакви теми в медиен оборот, така че да се отклони вниманието от състоянието на нашите служби, прокуратура, президентство и политически партии. Дебат за тях чували ли сте по нашите медии, които денонощно ни занимават със "сглобката" и какво е казал Пеевски.

Какво чувате от социалистическия сектор - борбата с "джендъра" е ключовата тема.

Какво чувате от "консервативния сектор" - борбата с "либералите" е ключовата тема.

Щраус до щрауса с глави в пясъка, мила моя Майньо ле.

С други думи, как да бъдем в Европа на еврофондовете без нейните ценности. Като социални консерватори по руски калъп.

От Фейсбук.