Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ивайло Данаилов със съпругата си Христина като младоженци на 25 юли 2021 година. Снимки: ФБ
Ивайло Данаилов със съпругата си Христина като младоженци на 25 юли 2021 година. Снимки: ФБ
  • Прокуратурата изяснява вида на телесната повреда и начина на причиняването й
  • Като кажат, че сестра ти е лека жена, иди доказвай, че нямаш сестра, твърди младият управник

Тъщата на кмета на Цалапица Ивайло Данаилов Ваня Костадинова е приета в болница след побой, за който се твърди, че е нанесен от сватовете й. До разправията в неделя вечер се стигнало, след като съпругата на 30-годишния управник Христина го хванала в изневяра. Майка й изтичала до сватовете, за да изясни ситуацията и последвал скандал, прераснал в побой.

"Има пострадала жена, но вида и причиняването на телесната повреда тепърва се изясняват", съобщиха за "24 часа" от прокуратурата.

Кметът на Цалапица Ивайло Данаилов отрече пред медията ни да има извънбрачна връзка.

В селото обаче мълвят, че от известно време имал забежка с 16-годишна ученичка.

"Когато кажат, че сестра ти е лека жена, после доказвай, че нямаш сестра", написа той днес на стената си днес.

Съпругата му Христина, която е треньор на кучета, в момента е  в Косово на състезание. Именно тя го спипала в крачка с проследяващо устройство, говорят в Цалапица.

"Луда работа. Не ми се говори. Не съм очаквал. Като гръм от ясно небе ми дойде тази работа. Говорят глупости", коментира пред "24 часа" Данаилов, който беше преизбран за втори мандат.   А на стената се е представил като "общественик, любящ баща и съпруг, кмет".

"С жена ми сме заедно. В петък трябваше да празнуваме с роднини и приятели втория рожден ден на детето ни. Готвехме се за празник, а то какво стана", недоумява Данаилов. 

Пред пловдивска медия тъщата Ваня Костадинова е разказала, че след като отишла да уведоми сватовете си за кръшкането на сина им, била набита от бащата на кмета. "Започна да ме блъска и да ме размята по двора. Събори ме на земята. Почувствах смазваща болка, започнах да ги моля да ме оставят на мира. Но сватята Златка отвърна, че нищо ми няма и че съм артистка", описва Костадинова пред Trafficnews.bg. Пред медията твърди, че бащата и брата на кмета я изхвърлили до казаните за боклук. С линейка била откарана в болница и по думите й била със счупена дясна ключица, счупено ребро и други травми.       

Защо обвиненията към вас идват от тъща ви, попита "24 часа" кмета на Цалапица. "Не сме в добри отношения. Това е. Не, не съм изневерявал", кълне се Данаилов.

Хора от селото казват, че Христина била "много добро момиче и не заслужава всичко това" 

Ивайло Данаилов и съпругата му Христина. Снимка: Фейсбук
Ивайло Данаилов и съпругата му Христина. Снимка: Фейсбук