Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Цветеслава Гълъбова КАДЪР: NOVA
Цветеслава Гълъбова КАДЪР: NOVA

На единия полюс - втори министър се оплаква от политически натиск от депутат от управляващата коалиция и за втори път премиерът не дава отговор дали това е така. Вече преглъщаме скандалите на сухо, свикнали сме да ни ругаят умнокрасиво, че не разбираме колко е важно да съхраним евроатлантическите ценности непокътнати. Е, пропускат да ни кажат и обяснят на нас, простолюдието, какви точно са тези ценности. А ние вече и не питаме. Заети сме с оцеляването си.

На другия полюс - гордите, умни и наистина красиви - и отвън, и отвътре, български момичета, изкачили Родината ни на най-високия европейски връх в шаха! Браво, момичета!

И този полюс избухна, въпреки първия - с ежедневните скандали и мизерността на българската политика, в която се упражняват като на опитно поле.

Между двата полюса, които са с минус и плюс знак, ще протече ток, сигурна съм! И това ще е токът, който ще ни събуди и вече няма да оцеляваме поединично, а обединени - ние, народът, срещу тези, които искат да изчезнем. Няма да е за първи път в над 1300-годишната ни история, нали!

От фейсбук