Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Слави Трифонов КАДЪР: Фейсбук/Слави Т. Трифонов
Слави Трифонов КАДЪР: Фейсбук/Слави Т. Трифонов

"Асен Василев е глухар - извинете, като глухар. Влюбен е в себе си", пише във фейсбук профила си лидерът на ИТН Слави Трифонов.

"Проектобюджетът на Асен Василев получава критики от всички страни:

че е подчинен на 3 процентовия дефицит, че му куца приходно-разходната част, че заради този бюджет ще изтеглим още милиарди дългове.

Специалисти, некоалиционни партньори, професионалисти... Всички говорят, даже крещят, в ушите на Асен Василев, белким ги чуе.

Като запознат с фауната на България, ще ви кажа за едно прекрасно животно - красиво, рядко, труднодостъпно. Нарича се глухар. А защо се нарича глухар? Защото, когато пее любовната си песен, с която привлича женските (тъй като говорим за мъжкия глухар), той така се напъва, че спира да чува. Не чува нищо. Може да гръмнеш до него с пушка и той няма да чуе. Заради любовта, любовта е голяма сила.

Асен Василев е глухар - извинете, като глухар. Само че не е влюбен в женска, а е влюбен в себе си. Такива хора като него много се обичат, мислят за себе си, че са велики. Никога не са виновни, смятат другите за по-нисша класа и затова са вредни. Особено, когато имат власт. За N-ти път ще ви кажа, че Асен Василев, присъдружните му политици и, въобще, такива като него, никога не бива да се докосват до власт, камо ли да правят бюджета на цяла държава", пише още Трифонов.  

Припомняме, че финансовият министър Асен Василев представи проекта на държавния бюджет за 2024 г. в петък.  Василев обяви, че проектът за бюджет за 2024 г. включва общо приходи за 77, 6 милиарда лева и общо разходи в размер на 83,8 милиарда лева.