Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Начо Пантелеев (с качулката) и адвокатът му Венцислав Фоти
Начо Пантелеев (с качулката) и адвокатът му Венцислав Фоти

Начо Пантелеев, който в събота блъсна и уби в жестока катастрофа футболният треньор Ферарио Спасов, дойде да върне книжката си в полицията във Велико Търново. 

Пантелеев пристигна в компанията на адвоката си Венцислав Фоти, който бе кандидат за кмет на Велико Търново от партията на Стефан Янев "Български възход". 

На влизане в сградата на полицията Начо не каза нито дума. Адвокатът му потвърди думите на прокурор Йордан Кожухаров, който твърди, че книжката на Пантелеев е отнета с прокурорски акт. По-рано днес се появи информация, че прокурорът не я е отнел. 

Фоти каза още, че има части от катастрофата, които Начо не си спомня, но като цяло е разбрал какво се е случило. 

Прокурорът Йордан Кожухаров, който освободи Начо срещу подписка, беше извикан при и.д. главен прокурор Борислав Сарафов, след като решението му възмути стотици хора. Кожухаров заяви, че все още няма окончателна експертиза за скоростта, с която се е движел Пантелеев с мерцедеса си. 

Два дни след катастрофата, при която загина футболният треньор Ферарио Спасов, стана ясно, че задържаният и освободен причинител на инцидента Начо Панталеев от Лясковец има братовчед със същото име. Все още се уточняват подробности около личността на виновния за катастрофата.

Единият е в Англия и е диджей там. Той няма общо с инцидента, макар в медии да се появиха снимки и от неговия профил. В дома на истинския Начо с мерцедеса снощи нахлу полиция заради снимка с пистолет в социалните мрежи. Оръжие не е открито. Не е установено чие е оръжието, с което има разпространени снимки и заради което бе извършен обиск в дома на единия Начо в Лясковец.

В понеделник стана ясно, че последните 3 години работа на прокурора Йордан Кожухаров ще бъдат проверени. Той на няколко пъти повтори, че е възможно да се е предоверил на разследващите относно информацията за личността на Начо Панталеев.