Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

  • Лидерът на ГЕРБ се среща с актива на партията утре и заедно претеглят всички плюсове и минуси по линия на сглобката и свършеното от правителството
  • Смешно е да падне правителството за това, че някой извън България се е възползвал от тази дерогация, поясни той

Да си кажем честно - ако не бяхме подкрепили ПП-ДБ в София, нямаше да имат кмет (б.р. Васил Терзиев). Във Варна ние направихме грешка. Те изгубиха изборите. Реално са четвърта политическа сила. Парадоксално е с 33-34 депутати да казваш, че ще падне правителството, ако се защитават чуждите интереси. 

Това заяви пред медиите лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след учението на полигона в Ново село, на което присъства.

По думите му с огромни напъни на партиите се правят опити тази дерогация да отпадне.

"Смешно е да падне правителството за това, че някой извън България се е възползвал от тази дерогация. Ще подкрепяме правителството до утре, когато се срещам с актива на партията. Ще притеглим всички плюсове и минуси", каза още лидерът на ГЕРБ и повтори, че трябва да се спре ваденето на милиарди от джобовете на българина, за да се възползва някой от чужбина.

"Очакванията ми бяха още преди година и половина да се спре кражбата от джобовете на българина от бензина и нафтата. През цялото време ни се обяснява как това не е вярно, а това са някакви политически закачки. Измъкнати са от българите милиарди левове реални. Който е виновен, да отговаря", добави Борисов.

Според бившия премиер през 2024 година ще дойдат първите изтребители F-16. 

"Модернизацията на армията е принос на партиите в парламента, начело с ДПС и ГЕРБ-СДС", заяви Бойко Борисов.

Публикувахте от Boyko Borissov в Петък, 10 ноември 2023 г.