Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Пиар експертът Диана Дамянова
Пиар експертът Диана Дамянова

Свалям шапка на екипа на Ваня Григорова

Вниманието ми бе привлечено от Кирил Петков така, както е привлечено в момента от Ваня Григорова - лице с абсолютно ясно политическо послание, камерата го обича и излъчва обещания да вървим напред. Това каза в изборното студио на “24 часа” пиар експертът Диана Дамянова, която бе първи пиар на “Продължаваме промяната”. Тя допълни, че се е отделила от “Промяната” не от разочарование, а от оттегчение заради темпото.

Посланията на ПП бяха напълно ясни в етапа, в който аз ги срещнах в началото на 2021 г. “Аз направих всичко възможно по време на тази кампания те да бъдат кристално ясни. И те бяха такива. Нещо повече - техните думи влязоха в политическата лексика, например като темата за линията на бедността - теми, които допреди това не бяха широко популярни в страната. След това вече властта си каза своето, каза още тя.

Попитана за кандидатурата на Васил Терзиев за кмет на София, Дамянова заяви, че това бе многословна и скъпа кампания, която е била обречена да успее. “Когато получа клиент първото, което го питам, е да отвори гардероба и да видим какви скелети излизат от него.

Ако бях човекът, който би работил за Терзиев, не бих приела да работя с него още като излязоха скелетите на ДС. Това бе голямо изпитание, на което ПП и ДБ подложиха своите избиратели”, каза още тя, като предупреди, че цената, която избирателят ще плати, е много голяма.

Според Диана Дамянова кандидатурата на Ваня Григорова не е уплашила статуквото, тъй като то не е наясно какво значи всъщност кандидатурата на Григорова.“ Григорова представлява първият от 20години истински социален вот.

А умнокрасивите се затвориха 10 дни, за да ругаят по твърденията й за Троян и “малкия човек”. В България има едно изключително непредставено социално ниско, живеещо в мъка и гнет население, което Ваня пожела да представи”, каза още тя.

Дамянова обясни, че Григорова е надскочила очакванията, защото представлява непредставени хора в страната.

“Мисля, че се роди нов политически лидер на лявото и този политически лидер на лявото ще спечели следващите избори, когато и да са те, въпреки че сглобката ще направи така, че такива да няма скоро”.

Това, което, за съжаление, направиха и ПП, и ДБ, е, че отивайки в парламента, те не са представителна част на българския народ. И открои две неща, които депутатите са направили във властта - закона за конфискация на колите и споразумението с миньорите. “Това са двете сериозни неща, които направиха, вероятно ще направят и бюджет”, каза още Дамянова, но заяви, че настоящото управление към този етап е безалтернативно.

Свалям шапка на екипа на Ваня Григорова - направили са дълбочинно проучване. Говори се, че това е група хора около Кирил Добрев. Това е най-добрата кампания правена в България, откакто съм в пиара. Изгледах нейното интервю за умнокрасивите, където говори за Троян и за малкия човек и отказва да каже кой е диктатор и чий е Крим. Всичко това е много прецизно направено, защото тя държи социология в ръката си и някой си е направил труда да даде тези отговори и тя бе на границата през цялото време така, за да говори на своя електорат.