Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов

„Съжалявам, че гласувах за Васил Терзиев. Така му предайте, щом така го е тълкувал“. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като упражни правото си глас.

Той направи този коментар по повод казаното от Терзиев по-рано, че Борисов сигурно се е шегувал, като е призовал симпатизантите на ГЕРБ да го подкрепят.

„От това, което чувам, такива оферти има в Банкя… Не им прави чест на тези с морала. Гледам, че и машините се чупят главно в София и Варна. Това е една от схемите – ако уж се счупи машината, ако има дубликат някъде, да превъртат през тях квитанциите“, каза още Борисов, цитиран от Би Ти Ви.

"В страната такава безпринципна работа в коалициите, които влизат ПП-тата. Просто не им прави чест. Виждам, че си имат нови ортаци. Да си видят с кого играят. Да не кажат после, че Радев е лош. Изрично ги предупреждавам, като знам какво правят в момента", каза още Борисов.

„Много ми е интересно тези, които говорят за избирателната активност, какво очакват да бъде, като преди три години вдигнаха юмруците и направиха партиите да се ненавиждат, да се мразят. Да няма дори възможност морално, принципно, да се подкрепят в такъв момент. В момента има само омраза“, каза още лидерът на ГЕРБ.

„За мен изборите за София приключиха миналата неделя, когато хората имаха възможността действително да изберат демократ. Сега избираме от това, което има“, допълни Борисов.

По отношение на машинното гласуване той заяви, че много пъти е гласувал по този начин, но днес не го е направил, защото гледал как машините се чупят.

„Ако не се чупеха и не гледах как Денков днес се върти около машината, не исках и аз да изглеждам така смешен. Тогава си взех моливчето, нарисувах си чертичките. Не разчитам на никаква техника“, каза Бойко Борисов.

Следете всичко за местните избори в страната в нашия онлайн репортаж: