Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тошко Йорданов, председател на ИТН
Тошко Йорданов, председател на ИТН

"Правителството е вредно от начина, по-който се създаде. Това, което прави с тези 45 000 семейства, е престъпление", каза председателят на "Има такъв народ" Тошко Йорданов в предаването "Лице в лице" по bTV.

"Престъпление е, че вместо парите да отидат в този сектор, ще бъдат откраднати. Престъпление е, че не са говорили с тях. Престъпление е, че не мислят за тях, а ги хвърлят на произвола на съдбата и ги лъжат. Престъпление е да унищожат енергийната независимост на страната", добави още той.

По думите му още вчера е било ясно, че хората няма да освободят магистрала "Тракия". "Властта вчера не допусна журналисти на тази среща и те нямаше как да знаят, че вътре половината от протестиращите казаха: "Ние това няма да го подпишем, това няма нищо общо с нашите искания. Няма да вдигнем блокадите", обяснява още Йорданов.

"ГЕРБ и ДПС са по-умни от ПП-ДБ и ги използват брутално. Отнасят шамарите ПП-ДБ. Рано или късно няма да са им необходими", добави той.

"След Нова година цената на тока ще се развърже и стане три пъти по-скъпа. С горивата ще стане забавно", смята още Йорданов.